שאלה בנוגע לעבודה על קבוצות שרירים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בנוגע לעבודה על קבוצות שרירים
    דוד
    04/01/2009

שלום קוראים לי אור.. לפני הכל נתונים : גיל 15 משקל 69 אחוז שומן 14 גובה 1.73 מתאמן כשנה אני עובד ABC ארבע פעמים בשבוע (A-יד אחורית, גב B-חזה, יד קדמית C-רגליים, כתפיים ובטן פעמיים בשבוע) עכשיו שאלתי היא: כל פעם שאני עושה אימון B אמרו לי להתחיל עם החזה ורק אז לעשות יד קדמית.. ואני נורא מתקשה בזה אז אני מוריד קצת משקלים .. חוץ מזה שאני מאוד מעוניין לתת דגש על היד קדמית כי היא יחסית חלשה אצלי והחזה חזק מאוד . האם יש אפשרות להחליף ולעשות קודם יד קדמית ואז לעבוד על החזה או שחייב קודם חזה ואז יד קדמית ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שאלה בנוגע לעבודה על קבוצות שרירים

שי אלנקרי
    05/01/2009

אור שלום,
    סדר האימון צריך להיות מהגדול לקטן. הכוונה היא שמומלץ להתחיל לעבוד קודם על השרירים הגדולים שדורשים מעט יותר חמצן (חזה, גב ורגליים) ולאחר מכן לעבור לשרירים הקטנים (יד קידמית, אחורית, כתפיים). "כלל" זה מתבטל כאשר המטרה העיקרית שלך היא להתמקד יותר בשריר הדו ראשי (השריר הקטן יותר) ולפיכך יהיה עלייך להתחיל לעבוד עליו ראשון.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו