מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אימוני כוחחנה06/01/2009
שלום! יש שיטה מסוימת של חצי שעה עבודה שמחולקת לדינאמית דקה וחצי ולכוח דקה וחצי. השאלה היא כזו: אני למדתי שצריך לבצע אימוני כוח לאט, נכון ובטוח ולא בצורה חדה, מהירה וכו'... האם אני טועה? האם יש מקום לשיטה הזו? היא יכולה באמת לחזק ולשמר את המסה השרירית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אימון מחזורי
עופר קיס06/01/2009אימון מחזורי כפי שמתואר איננו אידיאלי לבניית מסה.
עדיף לבצע במשך 15 דקות אימון התנגדותאינטנסיבי ולקנח ב 15 דקות פעילות אירובית מתונה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז למה מועיל האימון מחזורי?
חנה11/01/2009אני רוצה לחזק את העצם, את השרירים,לחטב את הגוף. האם האימון הזה טוב או לא? כדאי לבצע אימון כוח ואז פעילות אירובית או הפוך? מה ההבדל? תודה מראש!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחנה הי
ענת פלדמן11/01/2009בין היתר האימון המחזורי עובד על שינויי דופק מה שמשפר משמעותית את סבולת לב הריאה של המתאמן ומשפר את הכושר. אני אוהבת אימונים שכאלה גם בגלל השריפה הקלורית הגבוהה יחסית, בעצם בזמן לא רב (חצי שעה) את יוצאת עם תפוקה אופטימלית.
לגבי מטרות האימון שלך זה תלוי מה יש באימון המחזורי הזה, כלומר על אילו מכשירים את עובדת, אילו תרגילים את מבצעת, באיזו עצימות. את יכולה לעשות נניח מעבר בין 5 מכשירים, על כל אחד לעבוד 2 דק' ולעשות את הסבב 3 פעמים. זה לא ממש משנה הסדר, רק ספרי לי מה קורה שם בדיוק או שאת רוצה שנבנה ביחד אימון שכזה??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)