אימוני כוח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אימוני כוח
    חנה
    06/01/2009

שלום! יש שיטה מסוימת של חצי שעה עבודה שמחולקת לדינאמית דקה וחצי ולכוח דקה וחצי. השאלה היא כזו: אני למדתי שצריך לבצע אימוני כוח לאט, נכון ובטוח ולא בצורה חדה, מהירה וכו'... האם אני טועה? האם יש מקום לשיטה הזו? היא יכולה באמת לחזק ולשמר את המסה השרירית?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אימוני כוח

הוספת תגובה

• אימון מחזורי

עופר קיס
    06/01/2009

אימון מחזורי כפי שמתואר איננו אידיאלי לבניית מסה.
    עדיף לבצע במשך 15 דקות אימון התנגדותאינטנסיבי ולקנח ב 15 דקות פעילות אירובית מתונה
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז למה מועיל האימון מחזורי?

חנה
    11/01/2009

אני רוצה לחזק את העצם, את השרירים,לחטב את הגוף. האם האימון הזה טוב או לא? כדאי לבצע אימון כוח ואז פעילות אירובית או הפוך? מה ההבדל? תודה מראש!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חנה הי

ענת פלדמן
    11/01/2009

בין היתר האימון המחזורי עובד על שינויי דופק מה שמשפר משמעותית את סבולת לב הריאה של המתאמן ומשפר את הכושר. אני אוהבת אימונים שכאלה גם בגלל השריפה הקלורית הגבוהה יחסית, בעצם בזמן לא רב (חצי שעה) את יוצאת עם תפוקה אופטימלית.
    לגבי מטרות האימון שלך זה תלוי מה יש באימון המחזורי הזה, כלומר על אילו מכשירים את עובדת, אילו תרגילים את מבצעת, באיזו עצימות. את יכולה לעשות נניח מעבר בין 5 מכשירים, על כל אחד לעבוד 2 דק' ולעשות את הסבב 3 פעמים. זה לא ממש משנה הסדר, רק ספרי לי מה קורה שם בדיוק או שאת רוצה שנבנה ביחד אימון שכזה??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו