שלום בקשר לאפדרין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום בקשר לאפדרין
    רועי
    07/01/2009

שלום אני חולה סכרת type one והייתי רוצה לדעת עם יש תופעות לוואי ידועות בין המחלה לבין אפדרין אני מיתאמן מספר שנים וייש לי ניסיון רב בחדר כושר .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום בקשר לאפדרין

הוספת תגובה

• אפדרין

שי אלנקרי
    07/01/2009

אפדרין או בשמו הנוסף "אפדרה" הינו חומר ממריץ המסייע בתוך כך להגברת קצב חילוף החומרים ולירידה במשקל. בעבר היה נמכר על המדפים בארה"ב כתכשיר המסייע לחיטוב הגוף בצורה חוקית אך עקב מקרי מוות מרובים ותופעות לוואי נוספות כגון: דופק מואץ ועלייה בלחץ הדם האפדרין נאסר למכירה באופן חוקי גם בארץ וגם בארה"ב. גם בתקופה שבה היה נמכר, האפדרין נאסר לשימוש על נשים בהריון ועל חולי סכרת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בכל מקרה

ענת פלדמן
    07/01/2009

לא לגעת באפדרין. מיותר לחלוטין. זה סם ממריץ ממשפחת האדרנלין. בלי קשה להיותך סכרתי - רצוי לוותר. !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו