ריקודי בטן או הליכה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ריקודי בטן או הליכה?
    רבקה
    07/01/2009

שלום רב, רציתי לדעת מה שורף יותר קלוריות - 50 דקות של ריקודי בטן או 40 דקות של הליכה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ריקודי בטן או הליכה?

הוספת תגובה

• רבקה הי

ענת פלדמן
    07/01/2009

זה תלוי מאד בעצימות ההליכה מיחד ובקושי של השיעור (של ריקודי הבטן ) מאידך. בהנחה שאת מגיעה לדפקים זהים בשתי הפעילויות ומבצעת אותן במשך אותו זמן אני נוטה לומר שריקודי הבטן שמשלבים כמה שיותר קבוצות שרירים בפעילות יתרמו לשריפה קלורית גבוהה יותר. אבל אני תמיד שואלת למה לבחור? אם אפשר לגוון ולעשות גם הליכה וגם ריקודים זה עדיף.
    אני מצרפת מחשבון להוצאה קלורית בפעילות, הוא נותן תשובה אינדיקטיבית לגבי השריפה הקלורית כפונקציה של המשקל שלך.
    http://www.beok.co.il/Calculator_CaloriesBurn.aspx

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה אבל

רבקה
    07/01/2009

תודה רבה. הסיבה שצריך לבחור היא שאני הולכת לריקודי בטן פעם בשבוע, והיום לא מסתדר לי להגיע לשיעור, ורציתי לדעת האם אם אעשה חד-פעמית הליכה של 40 דקות, זה יפצה על הפסד השיעור מבחינה קלורית...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבנתי

ענת פלדמן
    07/01/2009

במקרה כזה את יכולה לצעוד, בהחלט, עשי כמה תרגילי בטן בסיום ההליכה, ועוד כמה תרגילי כוח (למשל פוש אפ, תרגילים לישבן) ומתיחות. אם את יכולה לשלב בהליכה גם ריצה קלה של כמה דק' על מנת להעלות את העצימות זה מצויין, או לצעוד עם שני בקבוקי מים כמשקוליות מה שגם מעלה את הדופק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו