מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לענת..07/01/2009
במדידית אחוזי שומן את היקף המותנים איפה בידיוק למדוד אותו בחלק למטה של הצדדים או פשוט בתחילת המותן? כי היה כתוב לי בקו הטבור יוצא לי 80 היקף וזה מראה לי על אחוז שומן גבוהה מצד שני אני ממש צרה(מדדתי היטב וטוב) וגם רזה, אז אולי פשוט למדוד את המותן עצמה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי
ענת פלדמן07/01/2009כן, במותן. אני זוכרת מימי הדוגמנות העליזים שלי שככה מדדו. לא בטבור, במותן. אם את צרה ורזה זה אמור להיות בסביבות 60. עדכני אותי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלענת
..07/01/2009היי(: הקישור שפעם הבאת לי להערכתא חוז שומן לא עובד לי אשמח אם תנסי אצלך ותוכלי לבדוק לי היקף מותן 67 יריכים 87 משקל 52 גובה 1.65 גיל 18 דרך אגב איפה דיגמנת ? :)))))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיופי של תוצאה
ענת פלדמן07/01/200921.2 אחוי שומן, וזה נמוך מהממוצע.
ולשאלתך, זה היה בחיים אחרים (את היית בת שנה...) עברתי הלאה, מזמן...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה !
..07/01/2009במכשיר יצא לי 24 שהיה לי מוזר זה הגינוי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה הגיוני
ענת פלדמן07/01/2009שיש הבדלים בין המכשירים השונים כי זו לא מדידה מדוייקת (כמו שקילה במים למשל). ברור ש 21 זו תוצאה טובה יותר, כנראה שהאמת היא באמצע, וזו עדיין תוצאה לא רעה. הרעיון הוא למדוד בעוד כחודש למשל ולראות את ההפרש מהפעם הקודמת לפי אותה מדידה. גם אז זה לא יהיה מדוייק אבל ייתן אינדיקציה וכוון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הייתי פוסל בהכרח 24
אהרון07/01/2009אמנם הבחורה רזה בהחלט, אבל ידוע שאפילו לדוגמניות מסויימות עם BMI נמוך יותר יש אחוז שומן דומה ובמקרים קיצוניים, גבוה מזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה נכון
ענת פלדמן07/01/2009טיפלתי בהרבה מקרים כאלו, זה נקרא skinny-fat בחורה רזה רזה עם אחוז שומן של 30. מהכרותי עם השואלת וגם אנטואיטיבית זה נראה לי פחות מ 24, וגם 24 זה מספר לא רע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)