מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- וורידים בולטיםיוני07/01/2009
בד"כ כשחם לי אז הוורידים שלי בידיים די בולטים. ממה זה נובע? אני עושה פעילות גופנית רבה ואני לא שמן (bmi 18.9). אני צריך גם לציין שלא לכל הילדים בכיתה שלי הוורידים בולטים, שמתי לב שזה בד"כ לילדים שעושים כושר. תודה מראש. יוני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי יוני
ענת פלדמן07/01/2009ורידים בולטים זו בעיקר נטייה גנטית. זרימת הדם בגוף מואצת וחלקינו רואים את הורידים בולטים יותר, חלקינו פחות גם ללא קשר לפעילות גופנית. זה נכון כשכעושים כושר ככל שהשריר גדל - העור כתוצאה מכך יותר מתוח ולא רפוי, ואז הוורידים נראים בולטים מתחת לעור המתוח. וגם אז גודל הוריד וכמה בדיוק הוא בולט זה תלוי גנים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ענת
יוני07/01/2009האם יש עוד דברים היכולים לוורידים לבלוט? יוני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל
ענת פלדמן07/01/2009למה אתה רוצה שהורידים יבלטו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא אמרתי את זה
יוני07/01/2009אני לא אמרתי את זה. הם בולטים אצלי רוב הזמן אבל אף פעם לא ידעתי מה הסיבה אז פשוט רציתי לדעת ממה זה יכול לקרות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפי מה שאני יודעת
ענת פלדמן07/01/2009מלבד נטייה גנטית: ירידה חדה במשקל או כושר גופני מוגזם יובילו לורידים בולטים. אשמח להתעדכן על סיבות נוספות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני חושב ש..
יוני07/01/2009לא היו לי ירידות חדות במשקל אבל אם 3-5 פעמים זה נחשב יותר מדי אימונים אז זאת בטח סיבה מספיק טובה בשביל שהוורידים יבלטו. תודה רבה ענת! יוני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה:))
ענת פלדמן07/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהורידים בולטים
עופר קיס08/01/2009יוני שלום , אז כך:
1.ורידים בולטים זו נטיה גנטית וכוללת סוג עור
2. אנשים שיותר בכושר ( לאורך שנים) יש כלי דם גדולים יותר עקב זרימה מוגברת באופן כרוני
3. בזמן פעילות יש התרחבות לצורך הגברת זרימת הדם( כיווץ איזומטרי יגרום לעליה גדולה בקוטר)
4. כאשר חם עקב פעילות או חום חיצוני יש צורך להסע דם חם מהמרכז לכיוון העור להתקררות
5. בוני גוף משתמשים בחומרים כך שכלי הדם יראו יותר - יתרון בתחרות
רק בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)