שוב שלום,

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שוב שלום,
    עידו
    08/01/2009

קודם כל רציתי לשאול מה הכוונה לשריפת שריר בעקבות אימון ריצה אינטנסיבי אחרי חדר כושר? (מה זה בכלל שריפת שריר?...) אם אני ארוץ ריצה קלה כחצי שעה (בהתחשב בזה שאני בכושר טוב) עדיין יקרה תהליך של שריפת שריר? שאלה נוספת: אני לרוב הולך לחדר כושר מוקדם בבוקר ישר אחרי שאני מתעורר, האם יש בעיה עם זה? מה מומלץ לאכול במצבים כאלו לפני האימון? וכמה זמן לפני? בדר"כ אני אוכל קערת קורנפלקס עם חלב רזה לפני האימון, אחרי האימון אני שותה משקה חלבון עם 30 גרם חלבון. תודה דור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שוב שלום,

הוספת תגובה

• הי ערן

ענת פלדמן
    08/01/2009

1. הכוונה להתהליך קטאבלי שעובר על השריר, תהליך של פירוק מקורות החלבון של השריר.
    2. אני מציעה לך לפני הריצה לעשות הפסקה, לאכול משהו על מנת למלא את המצבורים .
    3. אין בעיה של ממש להתאמן "על הבוקר" מיד כשקמים, אני בעד לקחת משהו קטן "לדרך", אפילו שוקולד מריר או חטיף אנרגיה קטן או בננה למשל. יש כאלו שיכולים בלי זה, אני כן בעד, כרבע שעה לפני.
    4. אז אימון שלך הוא אנאירובי ואח"כ אירובי? קורנפלקס עם חלב זה בסדר לפני. אתה יכול לשתות את המשקה חלבון שלך בין לבין (לפני הריצה) אבל כדאי לשל עם פחממה כמו תמר למשל. אם זה לא כבד לך מידי על הבטן, או לשתות יוגורט ותפוח (הרעיון הוא השילוב עם הפחממה). אפשרות נוספת היא להתחיל בריצה ואחכ לעשות את האימון האירובי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו