מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שוב שלום,עידו08/01/2009
קודם כל רציתי לשאול מה הכוונה לשריפת שריר בעקבות אימון ריצה אינטנסיבי אחרי חדר כושר? (מה זה בכלל שריפת שריר?...) אם אני ארוץ ריצה קלה כחצי שעה (בהתחשב בזה שאני בכושר טוב) עדיין יקרה תהליך של שריפת שריר? שאלה נוספת: אני לרוב הולך לחדר כושר מוקדם בבוקר ישר אחרי שאני מתעורר, האם יש בעיה עם זה? מה מומלץ לאכול במצבים כאלו לפני האימון? וכמה זמן לפני? בדר"כ אני אוכל קערת קורנפלקס עם חלב רזה לפני האימון, אחרי האימון אני שותה משקה חלבון עם 30 גרם חלבון. תודה דור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי ערן
ענת פלדמן08/01/20091. הכוונה להתהליך קטאבלי שעובר על השריר, תהליך של פירוק מקורות החלבון של השריר.
2. אני מציעה לך לפני הריצה לעשות הפסקה, לאכול משהו על מנת למלא את המצבורים .
3. אין בעיה של ממש להתאמן "על הבוקר" מיד כשקמים, אני בעד לקחת משהו קטן "לדרך", אפילו שוקולד מריר או חטיף אנרגיה קטן או בננה למשל. יש כאלו שיכולים בלי זה, אני כן בעד, כרבע שעה לפני.
4. אז אימון שלך הוא אנאירובי ואח"כ אירובי? קורנפלקס עם חלב זה בסדר לפני. אתה יכול לשתות את המשקה חלבון שלך בין לבין (לפני הריצה) אבל כדאי לשל עם פחממה כמו תמר למשל. אם זה לא כבד לך מידי על הבטן, או לשתות יוגורט ותפוח (הרעיון הוא השילוב עם הפחממה). אפשרות נוספת היא להתחיל בריצה ואחכ לעשות את האימון האירובי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)