שריפת שומנים ביעילות:

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שריפת שומנים ביעילות:
    עידו
    08/01/2009

אני במשטר תזונתי נוקשה (אך מסודר מאוזן ובריא) כבר תקופה ארוכה, בנוסף אני רץ ריצות של בין 6- 12 ק"מ 3 פעמים בשבוע בקצב 12 קמ"ש. וחוץ מזה הולך לחד"כ 4 פעמים בשבוע ונמבצע שני אימוני A ושני אימוני B הורדתי כבר הרבה מסת שומן (אני לא מצפה לראות שינויים מהותיים במשקל בגלל החד"כ) אבל באיזור הבטן והמותניים יש לי עדיין הצתברות של שומנים שאני מאוד מתקשה להפטר ממנה אני לא חושב שאני יכול - או מומלץ שאי אוסיף עוד אימונים אירוביים למה שאני כבר עושה, ובנוסף התזונה שלי מאוזנת עכשיו לבחור בגילי (23) דרך אגב גובהי 178 ומשקלי 83.... אשמח אם תוכלו לתת לי רעיוות איך להפטר מהשומן העודף ביותר יעילות, או איך אני יכול למקסם את האימונים שלי... תודה מראש...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שריפת שומנים ביעילות:

הוספת תגובה

• הי ערן

ענת פלדמן
    08/01/2009

מה זה משטר תזונתי נוקשה? הייתי רוצה לשמוע פירוט של מה אתה אוכל ומתי.
    מהו אחוז השומן בגוף שלך? יש מחשבונים באינטרנט שיכולים לתת לך הערכה אינדיקטיבית של אחוז השומן בגוף לפי מדידות והזנת נתונים.
    יש מצב שמצבורי השומן ה"אחרונים" נמצאים במתניים ובבטן. במצב זה אתה עדיין בתהליך וזה לוקח זמן. ושוב, אשמח לשמוע מה אתה אוכל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ענת,

עידו
    08/01/2009

לשאלתך מה אני אוכל: תפריט ממוצע שלי כולל: בוקר- קערת קורנפלקס פיטנס עם חלב דל שומן או יוגורט גרנולה ופרי. ביניים: פרי צהריים: או קופסאת טונה, 2 פרוסות לחם קל, סלט גדול או עוף מוקפץ עם ירקות, (הרעיון הכללי הוא פחממה וחלבון והרבה ירקות) ביניים: פרי וחטיף אנרגיה ערב: חביתה מ2 ביצים, 2 פרוסות לחם קל, סלט (אם בצהריים אני אוכל ארוחה קטנה יותר אז בערב אני אוכל משהו קצת יותר בשרי כמו עוף בתנור או קציצות.) לילה:פרי בנוסף אני שותה את המשקה חלבון פחות או יותר 4 פעמים בשבוע וזה עוד 180 קלוריות כל פעם. אני לא נצמד לתפריט ברזל אבל אני מקפיד לשמור על מרכיבים דומים למה שפירטתעי בכל ארוחה (בחלוקה של חלבונים פחמימות ושומנים) אני מבשל לעצמי- ממעיט בשמן, פירורי לחם וכו'. ואני לא נשאר רעב אף פעם, אם אני רעב אני אוכל עוד פרי או פרוסה עם נקניק או משהו בסגנון. ע"פ חישוב שלי התפריט הממוצע שלי בדר"כ הוא משהו כמו 1500 קלוריות . לא הבנתי דבר אחד, אם אני עושה הפסקה של רבע שעה בין האימון האנאירובי לאימון האירובי ואוכל איזה פרי בינהם או שותהאת המשקה חלבון, אז זה בסדר? וגם במצב כזה אני אשרוף יחסית כמות גדולה של שומנים? פשוט אם אני רץ לפני החד"כ אין לי כוח להרים אתהמשקלים שאני מרים בדר"כ. מעבר לזה אני גם עושה ריצות של שעה בקצב 12 קמ"ש פעם עד פעמיים בשבוע ועוד ריצה קצרה יותר ש 6-7 ק"מ ומשתדל אחרי כל אימון חד"כ לרוץ עוד איזה ק"מ בריצה קלה לפזר חומצות חלב ולשרוף קצת קלוריות. (אני חייל משוחרר (לוחם) אז אני בכושר טוב ואני יודע את הגבולות שלי, אני לא מעמיס על עצמי בשלב הזה ואני לא מרגיש כאבים או עייפות כרונית אחרי אימונים, אני גם נח וישן טוב)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד דבר קטן

עידו
    08/01/2009

את יכולה אולי לתת לי לינק של מחשבון כזה? אני לא יודע את האחוז שומן שלי עכשיו תודה ערן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ערן

ענת פלדמן
    08/01/2009

אכן אתה במודעות שיא לגבי התזונה שלך והאימונים. יישר כוח, תרתי משמע. אני חושבת שארוחה קלה בין האנאירובי לאירובי יעשו את ההבדל ולטובה. נסה פעם או פעמיים ועדכן אותי איך זה עובד בשבילך. אני לא יכולה דרך הפורום לשלוח לך את המחשבון. שלח לי מייל או רשום כאן את המייל שלך ואעביר לך אותו. תהיה לנו תמונה יותר ברורה ברגע שיכנס הנתון של אחוז השומון בגוף.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שוב תודה

עידו
    08/01/2009

מצאתי מחשבון באינטרט אני אמדוד היום ואני אחזיר לך תשובה תודה ערן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מעולה

ענת פלדמן
    08/01/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ענת היקרה,

עידו
    08/01/2009

אוקי, קודם כל לפני הכל, רציתי להגיד המון תודה למנהלי הפורום, ותודה מיוחדת לענת שעוזרת ומגיבה לכל השאלות השונות והמשונות שלי לאורך הזמן! אני מעריך מאוד את העזרה, בהתחשב בזה שאני עובד וגר בחו"ל במדינה לא כ"כ מפותחת אין לי אלטרנטיבות אחרות ובלי העזרה שלכן הייתי חסר ישע :) אז שוב המון המון תודה ענת, לגבי אחוזי שומן המחשבון שבדקתי בו טוען שיש לי אחוז שומן של 11.7% נשמע לי קצת תמוהה בהתחשב בזה שאני לא רזה, ושיש לי "מצבורי" שומן גם בבטן וגם במותניים אני ארשום את הנתונים שהכנסתי אולי זה יעזור... גיל 23 משקל 83 גובה178 היקף ירכיים בחלק הרחב ביותר- 62 ס"מ היקף מותניים בגבולות העליונים של עצם הכסל (קן חגורה) 90 היקף מותניים בקו טבור 92 רציתי לשלוח לך תמונה במייל אבל אין לי את המייל שלך... שוב המון תודה ערן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ערן :))

ענת פלדמן
    09/01/2009

אני שמחה לעזור, ותודה על ההערכה שלך זה מקסים בעיני. יש כאן צוות טוב בפורום, ללא ספק אז תוות אכן גם לעמיתי.
    איפה את הגר אם אפשר לשאול?!
    ה BMI שלך הוא 26.1, מה שאומר שאכן יש מקום לשיפור מבחינת המשקל עצמו, ואם אתה אומר שאתה לא רזה (כלומר לא שרירי במיוחד?!) אז אכן יש טעות במדידה. אחוזי השומן שלך הם כנראה יותר לכוון ה 15, פלוס מינוס, אבל אל תתפוס אותי במילה כי זו הערכה יותר גסה מאבן כורכר. היקף הירכיים כנראה לא נמדד נכון, זה נראה מעט מידי. המייל שלי : [email protected] בשביל התמונה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יקירתי

אהרון
    09/01/2009

את נדיבה מאוד.מהתאור העצמי של הבחור אני מעריך 20% ולא אופתע אם יותר מזה. באחריות! (איך ממשים את זה?). אני משאיר לעצמי פתח מילוט ואקבל את חוות הדעת הסופית שלך אחרי שתראי את התמונה, רצוי כמה תמונות רלוונטיות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתה חושב? נראה בהמשך... תודה :)

ענת פלדמן
    09/01/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ענת

ערן
    10/01/2009

קודם כל לשאלתך, מקסיקו דווקא יחסית חלק נכבד מהמסה שלי זה שרירים, כמו שאמרתי אני הולך 4 פעמים בשבוע לחדר כושר... אין טעות במדידה של הירכיים מדדתי בחלק הרחב ביותר ומספר פעמים... לגבי תמונה יש לי כאן קצת בעיות עם המחשב אז ברגע שזה יסתדר אני אשלח תודה בכל מקרה ערן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• או קיי, מחכה. :)

ענת פלדמן
    10/01/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו