שאלה לשי עופר וענת בנושא חיטוב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לשי עופר וענת בנושא חיטוב
    אלי
    08/01/2009

אני עובד עם תוכנית ABC 5 אימונים בשבוע- ראשון שני שלישי רביעי-חופש חמישי שישי שבת-חופש התחלתי חיטוב והבעיה היא שאם אנירץ אחרי אימון אז אני לא אספיק לאכול בחלון הזדמנויות (30-45 דק' ככה המדריך אמר לי כלומר אחרי סיום אימון אנאירובי צריך לאכול כעבור 30 דק') ומכיוון שאני לא יכול לעמוד בזמנים. אז הוא המליץ לי כמה המלצות מה אתם אומרים? המלצה 1- ראשון-אנאירובי שני-אירובי שלישי-אנאירובי רביעי-אירובי חמישי שישי-אנאירובי שבת-אירובי. (4 אימונים בשבוע) המלצה שניה לעבור לתוכנית AB ולעבוד ככה: ראשון-A שני-B שליש-אירובי רביעי-A חמישי-B שישי-אירובי שבת-חופש באימוני אירובי ריצה של 30 דק' =בטן האימו AB שלי אמור להיות כזה: A- חזה-3 תר' כתפיים 2 תר'+טרפזים 3. יד קדמית 2 תר'+תרגיל נוסף 2 סטים B-גב-3 תר' יד אחורית 3 תר' כרגע ב-ABC אני עושה לכתפיים 4 תרגילים : לחיצת כתפיים בספסל עם משקולות חופשי,הנפות לצדדים,הנפות קדימה,כתף אחורית על מיטה בשיפוע. חיובי בטן דבוקה למיטה והנפות משקולות לצדדים. מה שאומר שאני יצטרך לרדת בכתפיים מ-4 תר' ללא טרפזים ל-2 שהם לחיצת כתפיים בספסל+הנפות לצדדים. מה אתם אומרים? איזו המלצה כדאי לי לעשות? והאם זה בסדר 2 תר' אלו לכתפיים? נ.ב תוך כמה זמן אני אמור לראות שינוי בחיטוב? וכמה זמן הוא אמור בערך לקחת? אני 15-16אחוז שומן. גובה-180 משקל 78 גיל 16

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תוכנית אימון ABC-המלצות ודגשים

שי אלנקרי
    08/01/2009

אלי שלום,
    1.אורכו של חלון ההזדמנויות הוא כ- 45-60 דקות. אפשרות 1 ללא כל צורך בשינוי התוכנית היא לצרוך שייק חלבונים מיד אחרי האימון, זהו תוסף חלבון המתאים לאלה שלא מצליחים להגיע לחלבון זמין מיד בסיום האימון ורוצים ספיגה אופטימאלית טרם "פג תוקפו" של חלון ההזדמנויות...
    2. האם אתה רוצה להיות משועבד ל 6-7 אימונים בשבוע? במידה ותשובתך חיובית תלך על האופציה של יום אירובי ויום אנאירובי לסרוגין.
    3. האופציה השנייה של AB גם עומדת על הפרק, אל תשכח שאת הכתפיים אתה מפעיל כמעט בכל אימון גם כמייצב וגם כמסייע, כך ש-2 תרגילים זה בסדר גמור בתכנית זו.
    4. תוך כמה זמן תראה שינוי? זה משתנה בהתאם לפעילות הגופנית שאתה מבצע, פעילות מטבולית של הגוף ותזונה נכונה.
    *עלייך לבצע לפחות 3 אימוני אירובי של 30-40 דקות כל אחד בטווחי דופק של 75-85%, להקפיד על תזונה נכונה הכוללת אכילת ירקות, סיבים תזונתיים, פחמימות מורכבות, שתייה מרובה של נוזלים (מים) והפחתת כמות השומנים והמתוקים הנצרכת.כל זאת בשילוב תוכנית האימונים השבועית. תעשה את כל אלה ותוכל לראות בשינוי תוך כמה שבועות. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו