טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום לכם
כרגע אני בתפריט של הורדת אחוז שומן הבנוי מ1500-1600 קל' בלבד.
אני מתאמנת כל יום שעה וחצי 40 דקות אירובי השאר פילאטיס\כוח
אבל אני חיבת את המנה שלי פעם בשבוע לפינוק!
בדרך כלל זה ביום שישי וזה בסך 600 קלוריות האם זה כל כך פוגע בירידה?
ומה עדיף 600 ביום שישי או שפשוט לחלק את זה
300 בשלישי,300 בשישי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אני בעד מנת כיף של פעם בשבוע, אני אפילו "מכריחה" את המתאמנים שלי לעשות את זה. מניסיון פעם אחת אפילו של 600 קלוריות עדיפה כי זה פינוק חד פעמי שאחריו חוזרים לשגרה. אבל זה מאד אישי, אם מתאים לך לחלק את זה לפעמיים זה לא ממש משנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
טיפול רב תחומי בהשמנה
כירורגית בכירה, מומחית לטיפול תרופתי להרזיה וטיפול רב תחומי בהשמנה והמנהלת הרפואית של אסיא בריאטריק - מרכז לטיפול בהשמנת יתר, אסיא מדיקל, אסותא רמת החייל... קרא עוד