שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    ספורטאיצ
    08/01/2009

שלום לכם כרגע אני בתפריט של הורדת אחוז שומן הבנוי מ1500-1600 קל' בלבד. אני מתאמנת כל יום שעה וחצי 40 דקות אירובי השאר פילאטיס\כוח אבל אני חיבת את המנה שלי פעם בשבוע לפינוק! בדרך כלל זה ביום שישי וזה בסך 600 קלוריות האם זה כל כך פוגע בירידה? ומה עדיף 600 ביום שישי או שפשוט לחלק את זה 300 בשלישי,300 בשישי ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• הי

ענת פלדמן
    08/01/2009

אני בעד מנת כיף של פעם בשבוע, אני אפילו "מכריחה" את המתאמנים שלי לעשות את זה. מניסיון פעם אחת אפילו של 600 קלוריות עדיפה כי זה פינוק חד פעמי שאחריו חוזרים לשגרה. אבל זה מאד אישי, אם מתאים לך לחלק את זה לפעמיים זה לא ממש משנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צודקת(:

ספורטאיצ
    09/01/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• :)

ענת פלדמן
    09/01/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו