שריפת קלוריות בחדר כושר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שריפת קלוריות בחדר כושר
    חגית
    09/01/2009

שלום רב אני בת 34 אחרי 2 לידות שוקלת 63 קילו על 1.70 לאחרונה מתעמלת בחדר כושר בערך 7 חודשיים הורדתי המון ממשקלי 30 קילו !! נותרו ה3 קילו שאני מאד רוצה לרדת .. ובנוסף לחטב את הגוף וכמו כן לשמור על משקלי ,אני מתעמלת בחדר כושר 5 פעמים בשבוע במשך שעה וחצי של אירובי בסקי סה"כ הקלוריות הוא : 800 !! אני בנוסף עושה תרגילי משקולות ,רציתי לדעת האם זה יותר מידי ? או שזה בסדר כמה אנשים אמרו לי שזה לא טוב יותר מידי להעמיס על הגוף כי זה לא בריא לשרירים .. יש גם רוצה לציין שאני לא יורדת במשקל בכלל .. אבל בהקפיים יש תוצאות .. אני מבינה מכך שהעלתי את מסת השרירים בגוף.. מה אי יכולה לעשות בשביל כן להוריד במשקל את ה3 קילו ולחטב את הגוף ,יש לי ישבן וירכיים ,אשמח לתשובתך .כול טוב חגית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שריפת קלוריות בחדר כושר

הוספת תגובה

• הי חגית

ענת פלדמן
    09/01/2009

ברכות על הירידה המרשימה במשקל !! מעורר השראה ללא ספק !
    1. מבחינת הכושר: זה לא יותר מידי, כל עוד את מקשיבה לגוף שלך, נחה כשצריך ואוכלת נכון לפני ואחרי אימון.
    2. הורדת באחוזי השומן שלך, העלית את מסת השריר ולכן הצרת היקפים. יכול להיות שהמשקל ה"אידיאלי" שלך מבחינה מספרית השתנה. כלומר: לא בטוח שאת צאירה להוריד עוד מהמשקל שלך. כדאי לבצע בדיקת אחוזי שומן, ועדיף בשיטה כמה שיותר מדוייקת.
    3. ישבן וירכיים יש לכולנו :)) וברצינות, יכול להיות שזהו מבנה הגוף שלך, יכול להיות שבאמת שני קילו אחרונים בשילוב עם תזונה נכונה ותרגילים ממוקדים ישפרו את המצב. ספרי לי מה את אוכלת ומתי ונתחיל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו