..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ..
    ספורטאיצ
    10/01/2009

ענת אני חיבת את עזרתך מה את מציעת לי לעשות אני בדיאטת הורדת שומן יש לי כרגע 22 אחוז שומן מאוד רוצה לרדת ל18 רוצה כבר שיראו את הקוביות שלי :((((( אני עושה אירובי כל יום חצי שעה+אימוני כוח ..חוץ מיושבת שבת ביום שישי מתפנקת קצת אבל עכשיו היתה לי נפילה קטנה עם האוכל זה פוגע לי בתוצאות אוףףףףףףףףףף מה אני יעשה עכשיוווווווו ? איך אני גומרת עם זה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ..

הוספת תגובה

• הי מותק

ענת פלדמן
    11/01/2009

ראשית: )))))))
    אני יודעת שסופי שבוע הם בעייתיים. בשבת מנוחה בקושי זזים ומארוחה לארוחה (ומה שביניהם) פשוט אוכלים וזה בטח לא מרעב. וגם אם כן - אז הכמויות על הצלחת, המבחר. אין ספק ששבוע של אימונים ושמירה יכולים להימחות כמעט ברגע. כמה זה קשה לשרוף בהדרגה 7700 קלוריות וכמה זה קל ביום אחד לאכול את כל הכמות הזו. קודם כל את מודעת לבעיה, את גם יודעת שהקצב הוא איטי כיון שאת מרשה לעצמך להתפנק קצת בסופי שבוע. אז מה עם ה"נפילה" הזו, מה עושים לגביה? אני חוזרת להתחלה של התשובה שלי. חיוך. כי זה בסדר שזה קורה פעם ב, קבלי את עצמך למרות ועל אף, סלחי לעצמך על המעידה. ובכלל זו אסטרטגיה חשובה.
    - בזמן שאת אוכלת "ללא הכרה" נסי לומר לעצמך תוך כדי: הנה, עכשיו, אני נהנית מכל ביס, אני מרשה לעצמי, אני מתפנקת. תמקדי את החשיבה שלך על הצד החיובי של הנהנתנות והחוויה. הדבר האחרון שכדאי בכלל, ותוך כדי מעשה בפרט, זה להלקות את עצמך.
    - לפני שאת מתחילה לאכול ללא חשבון חזרי על מנטרה מסויימת "אני רוצה 18 אחוזי שומן" או למשל "אני רוצה קוביות בבטן" "אני רוצה שלמר את התוצאות היפות שלי". חזרי על המנטרה הזו, את יכולה אפילו לתלות לך תזכורת על המקרר.
    - טכניקות לתכנות תת ההכרה לא אוכל לעשות בפורום, אבל כן נוכל לעשות את ההסכם הבא, שהוא מאד עוזר: ספרי לי ביום ראשון הבא או במוצ"ש או אפילו במהלך השבת איך את מסתדרת. איך צלחת את הקושי ,איך את מרגישה או הרגשת, כלומר ראי בי אוזן קשבת מיחד ומישהי שאת "מדווחת" לה על ההצלחות (!) מאידך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ...

ספורטאיצ
    11/01/2009

ואו מתוקה! את כל הההרגלים האלה אני יודעת כל כך היטב בעבר ההיתי סובלת מבולמסים שכנראה באו מרקע נפשי וההיתי מכניסה כמויות מטורפות,טיפלתי בזה,בעיקר אבל עם הרבה שליטה שלי. אני אשמח אם אני יספר לך כל שבוע..אולי זה יתן לי כוח כי אני צריכה את זאת שכיביכול "תשמור עלי" ושאני ירגיש סוג של מסגרת כזו ההיתי אומרת. תוכלי להביא לי את האיימל שלך ? אני יוכל לדבר איתך קצת יותר כי נמאס לי כבר...אני שנה מתאמנת כמו לא יודעת מה,ואז יש את נפילות האלה..זה כל הזמן לחזור אחורה... אני עדין לא התיאשתי..לא התיאש מספורט לעולם אבל חיבת למנוע את זה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• :))

ענת פלדמן
    11/01/2009

אני פה, אני חושבת ששיחה שבועית על גבי הפורום יכולה בהחלט להכניס אותך לסוג של מסגרת, וזה נכון וטוב עבורך.
    לגבי הספורט: התמקדי במשהו שאת ממש נהנית לעשות. התייחסי לזה כאל הנאה ולא כאל הכרח כי זה במקום לרומם ולעשות טוב וכיף פשוט מנמיך ועוצר. ספורט כהנאה ודרך חיים, ללא קשר כלל לתזונה. נוכל לדבר על זה. בימים שלא מתאים לך להתאמן - אז לא. אימון ללא קשר למה שאת אוכלת. תזונה לחוד וספורט לחוד. או יותר נכון: האימון לא מקזז את התזונה שלך אלא התזונה - בימים של אימון - תומכת בו ומשלימה אותו ועוזרת למלא את המצבורים.
    בואי נמשיך לשוחח בפורום - כאן אני נותנת באהבה ובסבלנות יעוץ חינמי. יעוץ טלפוני, או במייל או בפגישה זה בתשלום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איפה את נמצאת?

ספורטאיצ
    11/01/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תל מונד

ענת פלדמן
    11/01/2009

אני עושה גם טיפולים ב NLP בטלפון, אם כי עדיפות פגישות פנים מול פנים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ...

ספורטאיצ
    11/01/2009

תל מונד? איפה זה?איזה עיר? אולי בכל זאת תביאי לי את האיימל שלך שתוכלי לדבר איתי שם על מחירים כי לצערי אני לא חושבת שאוכל לעשות פגישות פנים מול פנים(הלואי ויכלתי,אבל אני בטוחה שזה לא בעיר שלי) וזה יהיה בעעייתי..אבל בטלפון זה גם נחמד מבחינתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את מתוקה

ענת פלדמן
    11/01/2009

תל מונד זו עיר מזרחית לנתניה. ליד אבן יהודה, קדימה, כפר הס ועוד מושבים. זה בשרון. הטלפון שלי נמצא כאן בתחתית ההודעה והמייל שלי:
    [email protected]
    בכל מקרה נוכל להמשיך את השיחות בפורום. :))

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו