מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חיטובמעין11/01/2009
שלום, משקלי הוא 49-48 וגובהי הוא 1.60 . אני עושה ספורט 5 פעמים בשבוע. פעם אופניים (כולל עליות ושימוש בהילוכים גבוהים) ופעם הליכה (הליכה מהירה) במשך שעה כל פעם. בנוסף לכך אני יש לי קלטת פילאטיס בבית שעל פיה אני מתעמלת גם (משך הקלטת 50 דקות ואני עובדת איתה 3 פעמים בשבוע) רציתי לדעת כמה קלוריות אני שורפת בכל פעם? וכמה קלוריות עליי לאכול בכל יום? אני יודעת שהמשקל תקין אך ברצוני לחטב את הגוף בעיקר באזור הבטן בצדדים. תודה מראש המשך יום טוב!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי מעין
ענת פלדמן11/01/2009זה טוב שאת שואלת, כי כך את יכולה לעבוד עם מודעות מסויימת. המחשבונים שאני מצרפת יעזרו לך בדיוק לשם זה. את מכניסה את הפעילות שאת עושה לפי המשקל והגיל, קחי בחשבון שזהו מספר טנטטיבי שנותן תחזית לא ממש מדוייקת, אבל בכל זאת כוון מסויים.
אני גם מצרפת לך מחשבון BMR שזו ההוצאה הקלורית שלך במנוחה מוחלטת ללא פעולות רצוניות. כדי לקבל תוצאה כמה שיותר קרובה למציאות הכפילי את המספר שקיבלת פי 1.2. המטרה שלך היא לשמור על איזון קלורי, ולשם חיטוב רצוי להקפיד גם על האוכל מבחינת הרכבי המזון. גם על זה נוכל לדבר, אם תרצי.
http://www.beok.co.il/Calculator_CaloriesBurn.aspx
http://www.beok.co.il/Calculator_BMR.aspx* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהענת
מעין11/01/2009קודם כל תודה על התשובה המהירה. דבר שני, הכנסתי את נתוני לפי הפעילות שעשית היום- הליכה בקצב מהיר במשך שעה והתקבל ששרפתי 250 קלוריות לפרק זמן זה. האם זה טוב? בקשר לתזונה אני אוכלת 3 ארוחות ביום בבוקר קורנפלקס FIBR 1 עם חלב 3% בצהריים זה פסטה/אורז/כרובית/תפוח אדמה/בטטות/פטיטים/חזה עוף + סלט ירקות ובערב שוב קורנפלקס עם חלב או לחילופין פרוסה עם גבינה לבנה 5% ומלפפון אני מציינת פה שאני לא אכלנית גדולה ומאוד אוהבת קורנפלקס עם חלב (כפי ששמת לב ) האם יש לך ייעול מסוים לגבי התזונה שלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי :))
ענת פלדמן11/01/2009התוצאה הגיונית. אם היא טובה או לא - זה קשור לכמה את אוכלת, ומה את עושה בנושף. אני מאמינה שספורט לחוד ותזונה לחוד וברגע שאת הולכת מהר, מזיעה, נהנית, זה לא ממש משנה אם זה 250 או 350 קלוריות, כל עוד את אוכלת מאוזן ובריא. כמובן גם עושה מתיחות, תרגילי כוח.
האם את שותה מספיק מים?
לגבי האוכל:
אני בעד ארוחות ביניים. זה שובר את ה"צום" בין הארוחות ובכלל נכון מטבולית. אז בין הקורנפלקס לצהרים את יכולה לאכול פרי למשל, גם חסר לך פירות בתפריט.
צהרים: מצויין. אורז עדיף מלא, פתיתים אפשר לוותר.... עד הערב שוב פרי - תפוח זה נהדר ואפשר להוסיף בערב גם ביצה. נראה לך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
מעין11/01/2009מים אני שותה בערך 4 בקבוקים קטנים ביום כמובן 1 לפני הליכה/אופניים ואחד אחרי . האם זה מספיק?? לגבי הפירות ישנם ימים שאני רעבה יותר אז בערב יוצא לי לאכול תפוח או מעדן 0% שומן ביצה אני אוהבת אבל פשוט לא יוצא לי לאכול... שבועיים בערך שלא יצא לי לאכול ביצה.. תודה רבה על תשובות!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמים: 2-3 ליטר ביום
ענת פלדמן11/01/2009פירות: כדאי באופן יומיומי שתי מנות פרי, לשלב בין הארוחות. אני גם בעד ביצה פעם ביום, לא חובה כל יום. כמנת חלבון אפשר לשלב גם דג, יוגורט, קינואה.
אני פה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)