מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפחתת משקל עודףניר13/01/2009
שלום, אני בן 30, ובשנה האחרונה גידלתי קרס מנהלים "קטנה". בהתחלה לא התיחסתי לכך , אבל לאחרונה אישתי התחילה להעיר לי על כך, ואפילו האחים שלי והחברים שלי התחילו לצחוק עלי... ניסיתי ללכת לחדר כושר , אך ללא הצלחה, העצלנות משטלטת עלי (במיוחד בחורף) ואני לא מתמיד. השאלה שלי היא, האם ישנם תרגילים שאני יכול לעשות בבית כדי לשרוף שומנים מיותרים, בלי לקנות הליכון או צכשירים דומים? האם אני חייב לרוץ כדי להוריד במשקל? תודה ניר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניר הי
ענת פלדמן13/01/2009בשביל להוריד את הכרס צריכים לקרות כמה דברים:
1. שאתה תרצה, בעצמך, לשנות, להתרגל לסדר יום אחד ולאורח חיים ספורטיבי יותר,.
2. לאכול נכון יותר, באופן מסודר, נוכל לדבר על זה
3. פעילות אירובית כלשהי. זו לא חייבת להיות ריצה, אתה יכול לשחק כדור-סל פעמיים בשבוע, כדור-רגל, טניס, לקבוע סקווש עם חבר (עדיף משהו קבוע) ליצור הרגל דו שבועי (לפחות) של פעילות אהובה עליך.
4. תרגילי כוח לכל שרירי הגוף בכלל ולבטן בפרט. לא חייבים את הדברים המסובכים, התחל עם כפיפות בטן, שכיבות סמיכה, מכרעים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאימון כושר
שי אלנקרי13/01/2009שלום ניר,
אופציה נוספת היא להתחייב לחדר הכושר ובמקביל לשכור את שירותיו של מאמן כושר אישי, כזה שישב לך על הראש ויחייב אותך להגיע. אפשרות זו תיתן לך את הדחיפה לפחות בשלב הראשוני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)