הפחתת משקל עודף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפחתת משקל עודף
    ניר
    13/01/2009

שלום, אני בן 30, ובשנה האחרונה גידלתי קרס מנהלים "קטנה". בהתחלה לא התיחסתי לכך , אבל לאחרונה אישתי התחילה להעיר לי על כך, ואפילו האחים שלי והחברים שלי התחילו לצחוק עלי... ניסיתי ללכת לחדר כושר , אך ללא הצלחה, העצלנות משטלטת עלי (במיוחד בחורף) ואני לא מתמיד. השאלה שלי היא, האם ישנם תרגילים שאני יכול לעשות בבית כדי לשרוף שומנים מיותרים, בלי לקנות הליכון או צכשירים דומים? האם אני חייב לרוץ כדי להוריד במשקל? תודה ניר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפחתת משקל עודף

הוספת תגובה

• ניר הי

ענת פלדמן
    13/01/2009

בשביל להוריד את הכרס צריכים לקרות כמה דברים:
    1. שאתה תרצה, בעצמך, לשנות, להתרגל לסדר יום אחד ולאורח חיים ספורטיבי יותר,.
    2. לאכול נכון יותר, באופן מסודר, נוכל לדבר על זה
    3. פעילות אירובית כלשהי. זו לא חייבת להיות ריצה, אתה יכול לשחק כדור-סל פעמיים בשבוע, כדור-רגל, טניס, לקבוע סקווש עם חבר (עדיף משהו קבוע) ליצור הרגל דו שבועי (לפחות) של פעילות אהובה עליך.
    4. תרגילי כוח לכל שרירי הגוף בכלל ולבטן בפרט. לא חייבים את הדברים המסובכים, התחל עם כפיפות בטן, שכיבות סמיכה, מכרעים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אימון כושר

שי אלנקרי
    13/01/2009

שלום ניר,
    אופציה נוספת היא להתחייב לחדר הכושר ובמקביל לשכור את שירותיו של מאמן כושר אישי, כזה שישב לך על הראש ויחייב אותך להגיע. אפשרות זו תיתן לך את הדחיפה לפחות בשלב הראשוני.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו