מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מכשיר חתירה ביתיולד14/01/2009
שלום, המטרה שלי היא להעלות את קצב חילוף החומרים בגוף על ידי פעילות אירובית רציתי לשאול האם מכשיר חתירה מומלץ למטרה זו? על אילו קבוצות שרירים בדיוק עובד מכשיר חתירה? האם המכשיר מזיק לגב? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכשיר חתירה
ענת פלדמן14/01/2009מצויין לפעילות אירובית, הוא עובד בעיקר על פלג גוף עליון - במקביל על שרירי הזרוע, כתפיים, שכמות גב, גם בטן, ולא אתפלא אם תרגיש גם את הרגליים באימון. כדאי מאד לשלב עם פעילות אירובית נוספת, לשם הגוון. תשמור על הגב בכך שתתחיל בהדרגה, עם מתיחות בסיום ותפעל נכון (בטן בפנים, נשימות).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכשיר לפעילות אירובית לכל הגוף
ולד14/01/2009תודה על ההמלצה על מכשיר חתירה האם קיים מכשיר המיועד לפעילות אירובית בבית שעובד על כל הגוף בצורה שווה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בעד שחייה
ענת פלדמן14/01/2009אבל חוץ מזה: אין קיצורי דרך של ממש. אפשר לרוץ (מסלול ריצה זה קלאסי) ולהוסיף תרגילי כוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחתירה
עופר קיס14/01/2009שלום חברה.
אני חושב שמכשיר חתירה הוא מדהים אך מונותוני ועלול להעמיס על הגב. מכשיר יעיל נוסף יהיה אליפטי עם עבודת ידיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם מכשיר חתירה עובד על גיד אכילס
ולד15/01/2009אני סובל מ CP מולד ועברתי מספר ניתוחים להארכת גיד האכילס בשתי הרגליים. האם מכשיר חתירה עוזר באיזו שהיא דרך למתוח או לחזק את גיד האכילס? כאשר אני עובד על אליפטיקל אחת הרגליים (ימין) עולה מעט בסיום התנועה לכיוון קצות האצבעות אני פוחד שעבודה ממושכת על אליפטיקל תפגע בגיד ועלולה לקצר אותו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)