מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תרגיל בטןאלי14/01/2009
האם יש בעיה בלשכה על הגב ולהרים את הראש זמן ממושך(מפעיל את שריר הבטן) אך לא להרים גבוה את השכמות. אפשר להרגיש שהבטן השמנמנה רועדת רצוף, אך האם יש בעיה כלשהיא להחזיק אותה כך 5-10 דקות רצופות(ולצפות בטלויזיה למשל)? כלומר זה אפשרי לי טכנית אך האם יש השלכות לא טובות בגלל משך התרגיל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקשב לגוף שלך
ענת פלדמן14/01/2009אם נתפס העורף, אם זה יותר מידי, פשוט להפסיק. אין נזק, אתה יכול לתמוך עם הידיים על העורף. זהו תרגיל שעובד על השרירים בצורה סטטית, אני בעד שילוב של כפיפות דינאמיות. .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרגיל בטן
עופר קיס14/01/20093 בעיות
1. חולשה של השרירים בצוואר יכולים לגרום לעומס על הדיסקוסים בצוואר
2. חייבים להכניס את הפופיק פנימה ולכווץ את שרירי קרקעית האגן למניעת עומס על דיסקים מותניים
3. מאמץ סטאטי לאורך זמן, אפילו עם הוא קל יחסית מעלה את לחץ הדם, לכןף
בצע באופן דינאמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה זמן מאמץ סטטי שכזה מתחיל להיות
אלי14/01/2009כלומר כמה זמין אני כן יכול להרים את הראש ללא סכנות מיוחדות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה אישי
ענת פלדמן14/01/2009שוב, להקשיב לגוף. אם אתה מרגיש חוסר נוחות רד מזה. אם אתה רוצה לעשות תרגילי בטן מול הטלויזיה שב בברכיים כפופות, כפות הרגליים על הרצפה ועשה ניעות לאחור. ידיים לפנים, או על החזה, יופי של תרגיל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשילוב תרגילי בטן
שי אלנקרי14/01/2009אני הייתי משלב מספר תרגילי בטן, לצורך גיוון ואפקטיביות. כפי שעופר כבר הזכיר, לחץ על חוליות הצוואר נובע מחולשה של השרירים ולכן לא כדאי לשהות במצב זה מספר דקות בהתחשב בסיכון שאתה עלול לגרום לחוליות הצוואר. כל עוד החלטת לבצע את התרגיל ולשהות במצב זה מומלץ שתיישם את הדגשים הבאים: לשמור על צוואר ארוך (בהמשך לעמוד השדרה), סנטר רחוק מבית החזה, כתפיים רחוקות מהאוזניים, בעת העלייה מומלץ לנשוף ובו זמנית למשוך את הטבור לעמוד השדרה..בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)