מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה בבקשהספורטאיצ14/01/2009
בת 18,1.65 שוקלת 52 עד לפני חודשים בערך שקלתי 49(עליתי מאז שהתחלתי להתאמן בחדר כושר) וזה התפריט שלי.. בבוקר:חצי כוס פיטנס ללא סוכר+כוס חלב ביינים:שתי לחם קל+ביצה+כפית שמן צהורים:כוס אורז מלא+חזה עוף+שתי ירקות+כפית טחינה ביינים(לפני אימון) תפוח ישר אחריו:יוגורט 1 וחצי אחוז+בננה אחרי רבע שעה בערך כריך משתי פרוסות לחם קל+80 גרם טונה+3 אגוזי מלך וירקות טריים לילה:4 כפות קוטג'+שתי ירקות זה יותר מדי חלבון שלי בשבילי או שזה בסדר??אני פוחדת שאני צורכת יותר מדי והאימונים שלי הם אימון משקולות ולאחר מכן ריצה של חצי שעה כל יום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי דחוף
ענת פלדמן14/01/2009התפריט בסה"כ מאוזן, זה לא נראה יותר מידי חלבון ולא נראה שיש נזק לבריאות או משהו כזה. האם את יודעת מהם אחוזי השומן שלך? האם את שומרת על המשקל הזה בשבועות האחרונים? השלושה קילו האלה חלקם שריר, חלקם שומן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלענת
ספורטאיצ14/01/200919% לפני כמה חודשים ההיתי 17% ההיתי רקדנית עד גיל 13 בערך בעצימות מאוד גבוהה של אימונים 5 שעות ביום בערך. ואחרי שסימתי התחלתי בחדר כושר כבר שנתים רצוף. דרך אגב כמה קלוריות בתפריט מכיל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן
ענת פלדמן14/01/2009כמו שחשבתי 3 הקג' הם גם עליה בשומן ולא רק בשריר, אבל עדיין 19 זה מצויין. הערכה גסה נותנת תפריט של בין 1400-1600 קלוריות. תחזרי לרקוד, לא חובה באלט או ג'ז אבל תהני מאד מאירובי למשל או ריקודי שנות ה-60, סלסה ועוד. מומלץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה ההית ממליצה לי לקזז מעט בתפריט?
ספורטאיצ14/01/2009בשביל לראות תוצאות יותר. למרות שאני מודעת לזה שצריך לאכול.. אבל לפחות 100 קל'
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמלחיץ אותי הדחוף הזה :))
ענת פלדמן14/01/2009לא ממש צריך לקזז, ובכל זאת את שתי פרוסות הלחם של ארוחת הביניים הייתי מעבירה לבוקר במקום הדגנים ומשאירה בביניים את הביצה. במקומה מעת לעת אפשר היה לאכול פרי. את יכולה לגוון, ככלל, אני בעד שינויים. פעם כך ופעם כך. ברגע שתתחילי לעשות גם אירובי ולא רק אנאירובי אין צורך ממשי להוריד בכמות הקלורית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה..
ספורטאיצ14/01/2009הדחןף נשאר אוטמטית אני לא יודעת למה. אבל אני בבית הספר אני לא יכולה לקחת סתם ביצה(: תני לי אפשרות לארוחתב יינים שיש בה חלבון ואפשר לקחת אותה לבית הספר חוץ ממעדנים. ואני רצה כל יום חצי שעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי הריצה - מעולה
ענת פלדמן14/01/2009כריך עם טונה זה טוב, כריך עם גבנ"צ כריך עם פסטרמה. ו... אפשר לקחת גם ביצה קשה, למה לא?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)