חיטוב הגוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חיטוב הגוף
    גל
    14/01/2009

שלום ענת אני בת 16 וחצי הגובה שלי 1.70 ואני שוקלת 60 . אני עושה כול יוםם קצת ריצה במקום , מתיחות , כפיפות בטן בערך 30. אני גםם מחטבת תגוףף עם כל מיני תרגילים שראיתי באתר אבל אני חושבת שאני לא מבצעת את כולם טוב. ואני גם אוכלת חטיפים ודברים לא ממש בריאים אני מקווה שזה לא משפיע על חיטוב הגוף כי לרזות אני לא רוצה , אני מנסה להישאר במשקל הזה. רציתי שתייצעיי ליי על סרטונים שמראים על חיטוב הגוף ואיךך לשמור על המשקלל שלי .. ורציתי לשאול שאלהה :איך לחטב את הישבן שיהיה לו צורה יותר עגולה ויותר שומן שם ( אם את יודעת למה אני מתכוונת ) ובקשר לרגלים ביריכיים אני רוצה שיראו יותר תשריר וגם בכל הרגל כי אני ממש אוהבת גוף חטוב ומלא וגם בבטן שתהיה לה צורה יפהה ושטוחה שזה ירא שאני מחטבת תגוף. ואחרון זה בקשר לחזה שלי הוא קטן ואני רוצה שיראה יותרר יפה ובולט אבל אין לי מושג איךך לשפר אותו אני מקווה שתייעצי לי על תרגלים טובים.כמו שאת רואה יש לי מלאא שאיפות בקשר לגוף שלי חח ( : אבל אני ממש יודה לך אם תעזרי לי !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חיטוב הגוף

הוספת תגובה

• הי מותק

ענת פלדמן
    14/01/2009

1. התזונה שלך מאד חשובה לעניין החיטוב. בכלל כדאי להזין את הגוף בדברים בריאים וכמה שפחות שטויות... זה ממש מקום ראשון ואשמח לשוחח איתך גם על זה
    2. הריצה במקום היא לחימום אני מניחה, שווה להוסיף גם פעילות אירובית רציפה יותר למשך לפחות 30 דק'. זה יכול להיות גם אירובי, מדרגה אירובית, שחיה.
    3. אם את מרגישה שאת לא עושה נכון תרגילים מסויימים -עזבי ואל תעשי. זה חשוב על מנת שלא לגרום חלילה נזק לגב או למפרקים.
    4. אני לא מכירה סרטונים מיוחדים, אבל כן כדאי אולי ללכת לשיעור ניסיון במתנס ליד הבית או בקאנטרי לקבל כמה טיפים ולהבין איך לפעול נכון. זה תלוי תקציב: אולי מתאים יהיה לך להירשם קבוע למקום כזה. בשביל לשמור על המשקל: נוכל לעבוד ביחד עם תפריט טנטטיבי שיכול להתאים לך, אם תרצי.
    5. אני מצרפת לך תרגילים טובים לירכיים. שוב, בשביל ממש לראות תוצאות חשוב להקפיד על תזונה..
    http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=7380
    6. תרגילים לחזה יחזקו את השרירים אבל לא יגדילו את החזה או משהו כזה. את צעירה, יכול להיות שהחזה עוד יגדל, יכול ליהות שלא, זה תלוי גנטיקה. תרגילי פוש אפ - שכיבות סמיכה - עובדים נהדר על שרירי החזה.
    שורה תחתונה: תזונה נכונה, פעילות אירובית, תרגילים לכל הגוף עבודה עם מודעות ואחריות. . ברור שקשה דרך הפורום להיות עם יד על הדופק, אבל מקווה שנתתי לך כוון מסויים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לענת

גל
    14/01/2009

תודה ענת , אם את יכולה בבבקשה תתכבי לי תפריט טוב בשבילי. ולגבי התרגילים אני ינסה תודה. אני מקווה שבאמת יהיה לי גוף חטוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שתי אפשרויות

ענת פלדמן
    14/01/2009

1. כתבי לי מה את אוכלת ביום וננסה לשפר לשנות ולהזיז
    2. את יכולה לראות באתר שלי תפריטים לדוגמא ועקרונות לתזונה נכונה ששווה לאמץ.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לענתתת

גל
    14/01/2009

אני לא ממש אוכלת מסודר. בגלל המצב אני גרה בדרום ולא תמיד יש בצפר אבל שיש לפני בצפר שותה נס בבצפר ב 10 אני אוכל לחמניה עם גבינה צהובה או חביתה. שאני באה לבית בסביבות 2 אני אוכלת פתיתים/אורז/קבב/ עוף// מה שאמא שלי מבשלת בדכ ואחרי איזה שעה אני אוכלת חטיף או עוגיות . ובערב נישנושיםם כאלה חח חטיפים , בורקס , כל מיני בצקים אני לא יכולה להיתאפק לא לאכול את זההה ! ושותה נס זהו בערך .. ולגבי התרגילים לחיטוב הירך אין לי תמדרגה הזאת ולא כדורר גדול או גומיה שאני יכולה להתאמן איתה . יש תריגילים אחריםם חלופיםם אולי שאני יוכל לעשות?? תתוודה על העזרהה : ]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מדרגה

ענת פלדמן
    14/01/2009

יכולה להיות גם מדרגה של חדר מדרגות שעולים ויורדים מהצד, זה מצויין. התרגילים שהראית לי מצויינים גם הם
    לגבי התזונה: אכן כן, אם קשה להתאפק זו בעיה.
    יש טכניקות ב NLP שמאד עוזרות אבל זה לא ייתכן דרך הפורום...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לי שאלה :)

MODEL
    17/03/2009

רציתי לשאול עם ריצה במקום מחטבת, שורפת קלוריות? כי אני לא אוהבת לרו בחוץ וגם אין לי כל כך עם מי. בדרך כלל אני רצה במקום משהו כמו 20 דק' 5 פעמים בשבוע, רציית לדעת עם זה ייעשה משהו?ו ייחטב לי את הגוף כמו בריצה רגילה? תודה מראש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ריצה במקום

ענת פלדמן
    17/03/2009

יכולה להחשב כפעילות אירובית, כזו ששורפת קלוריות. האם את מרגישה שאת מעלה את הדופק? מתנשפת? עובדת קשה? את יכולה לשדרג את הפעילות הזו, להוסיף ניתורים או קפיצות במקום. ריצה במקום של 5 דק' ואז שתי דק' ניתורים שוב ריצה ואז הרמות ברך שוב ריצה ואז בעיטות גובה מוחזקות. הגוון משדרג את האימון, גם אם הוא במקום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו