מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מאוכזבאבי15/01/2009
שלום אני עושה כבר חצי שנה 300כפיפות בטן ביום ועוד כמה תרגילים לחיזוק הבטן התחתונה אין לי אחוזי שומן בבטן ואני שוקל 48 גובה 160 ואני לא רואה תוצאות, למה זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבי הי
ענת פלדמן15/01/20091. איך אתה יודע שאין לך שומנים בבטן.
2. אם הבטן אכן שטוחה היא ללא ספק מחוזקת יותר מלפני שהתחלת להתאמן.
3. לא לכולם יש קוביות אם לזה אתה מתכוון ב"תוצאות"
4. האם אתה מגבה את האימונים בתזונה מתאימה - פחמימה לפני, חלבון ופחמימה אחרי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלענת
אבי15/01/20091. אין לי שומן בבטן אני מרגיש את זה 2. הבטן שטוחה כמו שרציתי כרגע אני שוקל 48 ולפי התוכנית של הדיאטנית אני צריך להגיע ל51 ואני מפחד שהיא כבר לא תיהיה שטוחה שאני אגיע ל51 קילו ואני שואל אותך האם כדאי להגיע ל51 קילו? ומה לעשות כדי שהשומן לא יצטבר בבטן כי אני עושה המון כפיפות ועוד תרגילים? 4. האמת עכשיו אני בתוכנית אכילה טובה ועשירת קלוריות ע"פ המלצת הדיאטנית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאו קיי
ענת פלדמן15/01/2009אנחנו לא יכולים לקבוע איפה יצטבר לנו שומן ואיפה לא - זה גנטי. אני מסכימה שכדאי להעלות שלושה קילו ואני ממליצה לך ללכת לפי עצת הדיאטנית שראתה אותך והתאימה לך תפריט. נראה שאתה בידיים טובות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)