איך מורידים את היקף הזרועות ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך מורידים את היקף הזרועות ?
    Kיאת
    15/01/2009

אני ממש רוצה שיהיו לי ידיים חטובות ולהוריד את היקף "המדלדל" הזה.. על אילו תרגילים את ממליצה לי? ועוד שאלה: קניתי סטפר לעבוד בבית כמה זמן יש לעבוד עליו כדי לראות תוצאות, טוסיק חזק ובטן שטוחה ... וכמובן לחזור לכושר כי אין לי זמן אחר לעשות כושר. האם רק סטפר יכול להועיל לי??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הי שיר

ענת פלדמן
    15/01/2009

בת כמה את? גובה, משקל. זה יעזור לי לדעת אם יש צורך בשינויים בתזונה. תמיד מומלץ להקפיד גם על זה. תרגילי כוח יחזקו אבל לא ימיסו שומנים וצריך לקחת את זה בחשבון. אז תרגילים לחיזוק הזרועות יש כמובן. אני מאד אוהבת פוש אפ, אפשר לבנות (עמידת 6) ואפשר לבנים - שכיבות סמיכה קלאסיות. לשמור על גב ישר, בטן אסופה, ראש בהמשך הגוף ולזכור לנשום. מה שיפה בפוש אפ זה שמשלבים כמה שיותר קבוצות שרירים בפעילות (זרועות, חזה, בטן, גב).
    הסטפר הוא מצויין, בעיקר כמכשיר אירובי ודרגות קושי גבוהות יותר בהחלט גם מחזק את הירכיים. כדאי לשלב תרגילי כוח נוספים לישבן ולירכיים - ראי בשרשורים קודמים לגבי המלצות של תרגילים, לא חסר. סטפר יכול להועיל, אני תמיד בעד לשלב עוד תרגילים, לגוון, ובעיקר להנות מהתהליך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו