פעילות גופנית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פעילות גופנית
    קרן שקמה
    15/01/2009

אני בת 67 חולת סכרת ולחץ דם גבוה(כרגע מאוזן) רופא המליץ לבצע פעילות גופנית באפשרותי לבצע הליכה .אני גרה במקום שאין שטח משורי .השאלה שלי אם אני צועדת בעליה וכמובן ירידה אם אמור לעויל או אולי להזיק בגלל המאמץ בעליה תודה קרן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פעילות גופנית

הוספת תגובה

• קרן הי

ענת פלדמן
    15/01/2009

גם אני בעד פעילות גופנית וטוב שאת מתחילה . ההליכות בעליה הן טובות, השיפוע מעלה את עצימות ההליכה (גם אם תאטי את הקצב זה בסדר), ובירידה כמובן בזהירות. השינויים בשיפוע ישתפו עוד שרירים בפעילות ולכן יעילות ההליכה אפילו עולה. בהצלחה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שעון דופק

שי אלנקרי
    15/01/2009

יחד עם ההליכה הייתי ממליץ לך להשתמש בשעון דופק בכדי שלא תעברי את טווחי הדופק המומלצים לגילך..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הליכה בשיפוע

עופר קיס
    16/01/2009

קרן שלום.
    אלו הבעיות עומדות בפניך- תהייי מודעת לכן וקבלי החלטה בהתאם
    1. הליכה בשיפע חיובי - עליה תעלה לך את הדופק ולחץ הדם אפילו אם את הולכת לאט בצורה די תלולה אם את לא בכושר.
    2. עליות יכולות לגרום לך ללירידות סוכר כיוון שהן אהאירוביות ( משתמשות בסוכר וצריך לדעת איך לווסת את האינסולין בהתאם
    3. ירידות מעמיסות על המפרקים (ברכיים וקרסוליים) ועלולתות לגרום לנפילותץ
    לכן
    אני ממליץ שתקני כהליכון פשוט לשימוש בייתי או לחילופי אופניים נייחות ולעבוד או עם מד דופק או
    לפי תחושה (בין תחושה של קל לבינוני)
    בכל מקרה תשאלי את הרופא לגבי ויסות האינסולין
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן כן, נכון מאד !

ענת פלדמן
    17/01/2009

קרן, התייעצי עם הרופא, אל תוותרי בגלל העליות והירידות, התחילי מאד בעדינות, עם הזמן והשיפור בכושר האירובי והאנאירובי שלך בריאותך תשתפר, הפיזית והמנטלית. שוב, התייעצי עם הרופא שלך. בתור חיפאית לשעבר אני שומרת חסד נעורים למסלולים המשופעים. אני בעד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו