מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אימון בטןעידו17/01/2009
כשאני עובד על שרירי בטן האם אני צריך לבצע את הסטים ברציפות בלי הפסקה בינהם או כמו בחדר כושר לקחת מנוחה של חצי דקה דקה בין סט לסט? מה מביא לתוצאות הטובות ביותר? בנוסף אם אתם יכולים בבקשה לתת קישור לתרגילי בטן טובים לגברים. תודה עידו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה נוספת בהקשר הזה
עידו17/01/2009בדרך כלל כשאני מבצע תרגיליםף אני מאוד מקפיד על גיוון בתרגילים (אלכסנים, מספריים, חצי אולר וכו,) ובכל זאת אני מרגיש את הכל בחלק העליון של הבטן וכמעט לא מרגיש בחלק התחתון האם זה אומר שהוא לא עובד או שאני לא מבצע נכון? או שפשו זה חלק שפחות מרגישים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז אני מצרפת לך
ענת פלדמן17/01/2009הראשון שם דגש יותר על החלק התחתון של הבטן והשני עם תרגילים ברמת קושי גבוהה. כדאי לנוח בין הסטים.
http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=7317
http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=7543* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרגילי בטן
שי אלנקרי17/01/2009בכל תרגיל בטן קלאסי (כפיפות בטן ידיים מאחורי העורף בשכיבה על הגב) אתה מפעיל את כל שרירי הבטן, לרוב, מרגישים את החלק העליון של שרירי הבטן פועל, אך אין זה אומר ששרירי "הבטן התחתונה" אינם עובדים. כמו כן, הייתי מבקש ממדריך הכושר (במקום שבו אתה מתאמן) לשים לב לביצוע כפיפות הבטן שלך ולתת דגשים במידה וצריך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרגילי בטן
שי אלנקרי17/01/2009עידו שלום,
יש להתייחס לשרירי הבטן בדיוק כמו לכל שאר השרירים בגוף. תוכל לבצע מפעם לפעם סופר סטים על אותו השריר ( 2 תרגילים רצופים) לצורך גיוון הטכניקה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)