אימון בטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אימון בטן
    עידו
    17/01/2009

כשאני עובד על שרירי בטן האם אני צריך לבצע את הסטים ברציפות בלי הפסקה בינהם או כמו בחדר כושר לקחת מנוחה של חצי דקה דקה בין סט לסט? מה מביא לתוצאות הטובות ביותר? בנוסף אם אתם יכולים בבקשה לתת קישור לתרגילי בטן טובים לגברים. תודה עידו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אימון בטן

הוספת תגובה

• שאלה נוספת בהקשר הזה

עידו
    17/01/2009

בדרך כלל כשאני מבצע תרגיליםף אני מאוד מקפיד על גיוון בתרגילים (אלכסנים, מספריים, חצי אולר וכו,) ובכל זאת אני מרגיש את הכל בחלק העליון של הבטן וכמעט לא מרגיש בחלק התחתון האם זה אומר שהוא לא עובד או שאני לא מבצע נכון? או שפשו זה חלק שפחות מרגישים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז אני מצרפת לך

ענת פלדמן
    17/01/2009

הראשון שם דגש יותר על החלק התחתון של הבטן והשני עם תרגילים ברמת קושי גבוהה. כדאי לנוח בין הסטים.

http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=7317

http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=7543

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תרגילי בטן

שי אלנקרי
    17/01/2009

בכל תרגיל בטן קלאסי (כפיפות בטן ידיים מאחורי העורף בשכיבה על הגב) אתה מפעיל את כל שרירי הבטן, לרוב, מרגישים את החלק העליון של שרירי הבטן פועל, אך אין זה אומר ששרירי "הבטן התחתונה" אינם עובדים. כמו כן, הייתי מבקש ממדריך הכושר (במקום שבו אתה מתאמן) לשים לב לביצוע כפיפות הבטן שלך ולתת דגשים במידה וצריך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תרגילי בטן

שי אלנקרי
    17/01/2009

עידו שלום,
    יש להתייחס לשרירי הבטן בדיוק כמו לכל שאר השרירים בגוף. תוכל לבצע מפעם לפעם סופר סטים על אותו השריר ( 2 תרגילים רצופים) לצורך גיוון הטכניקה.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו