עור רפוי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עור רפוי
    עור רפוי
    17/01/2009

האם ניתן להוריד עור רפוי בפעילות גופנית במכון כושר או שהדרך היחידה היא רק ניתוח פלסטי ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עור רפוי

הוספת תגובה

• הי

ענת פלדמן
    17/01/2009

זה תלוי במצב האישי שלך, כל מקרה לגופו, אני בעד ניתוח כאופציה אחרונה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עור רפוי

שי אלנקרי
    17/01/2009

ניתן למצק את הגוף ע"י פעילות אנאירובית, אך לא תמיד ניתן להיפטר מעודפי העור הרפוי במיוחד שמדובר בהרזייה של עשרות קילוגרמים. לרוב ניתן לפטור זאת ע"י ניתוח קוסמטי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז לפי מה שאתה אומרים

עור רפוי
    17/01/2009

יש פתרון? חשוב לי לדעת שיש אפשרות נוספת להוריד עור רפוי ( אמנם לא ברמות גדולות אבל עדיין ) בוודאות גם אם זה אומר באימון בחדר כושר וגם אם זה יקח מספר חודשים, כי רבים אומרים שהאפשרות היחידה זה ניתוח בלבד. ניתוח כזה הוא קצת מסובך ולא מתאים לי כי אני גם מתכוון או לפחות רוצה לפתח גוף/מסת שריר. אם בסופו של דבר מכון כושר יכול לעזור לי, מהי בערך הזמן שאני יוכל לראות תוצאות ממשיות אם בערך אני יתאמן פעמיים בשבוע בחדר כושר שכל אימון יכול לכלול בערך שעה-שעה וחצי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צריך לראות אותך בשביל להעריך, ועוד:

ענת פלדמן
    17/01/2009

זה רופא יכול לומר, וגם לא תמיד. אם אתה יכול להמתין עם הניתוח ובינתיים לעבוד נכון על הגוף יש סיכוי גבוה שתראה שיפור. ניתוח תמיד אפשר לעשות. כמה זמן זה ייקח - הערכה גסה: כמה חודשים טובים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו