זקוקה לתכנית אימונים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זקוקה לתכנית אימונים
    נעה
    17/01/2009

שלום פורום, אני בת 30 ומעוניינת להוריד במשקל (10 ק"ג). בנוסף לתזונה מתאימה, אני רוצה להתחיל באימוני ספורט. מתוך ניסיון, לא מתכננת הפעם להירשם לחדר כושר או לחוג כלשהו, כי יודעת שלא אתמיד וחבל על הכסף... ולכן, רוצה לבנות לעצמי תכנית אימונים שאוכל לבצע בבית. יש לי בבית: אופני כושר 2 משקולות (כל אחת במשקל של 4 ק"ג) גומיה ו- הרבה רצון!!! חשוב לי גם לשרוף קלוריות וגם לחטב את הגוף. איזו תכנית אוכל להרכיב לעצמי כדי שאוכל לבצע זאת לבד? תודה, נעה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זקוקה לתכנית אימונים

הוספת תגובה

• נעה הי

ענת פלדמן
    17/01/2009

אם תרצי נוכל לדבר גם על התזונה שלך כי היא קריטית בכל האמור לירידה במשקל ובכלל, להכין את הגוף לפני הפעילות ולעזור לו להתאושש אחרי. הישקלי פעם בשבוע, קחי מדידת היקפים וגם הרבה סבלנות, התמדה ומודעות לדרך. שאפו על הבחירה בבריאות !
    אופני כושר: אפשר כל יום, לפחות 45 דק', אם את מול הטלויזיה או עם אייפוד זה בהחלט עוזר.
    מתיחות לגב לרגליים לזרועות אחרי.
    אם יש לך זמן ומוטיבציה אני בעד יום כן-יום לא סבב של עבודה אנאירובית שכוללת כפיפות בטן ( מצרפת כתבונת שלי), תרגילים בסיסיים לפלג גוף עליון עם המשקוליות למשל או הגומיה. אני בעד הגומיה: אחיזה ברוחב הכתפיים, מתיחות לפני החזה, באלכסון, מעל לראש (מצרף שכמות) 20 ניעות בכל מנח. חזרי על הסבב 3 פעמים, מנוחה של עד חצי דקה בין כל סט כזה. בצעי את התרגילים בעמידה נוחה עם ברכיים כפופות מעט, בטן אסופה.
    תרגילים לטוסיק ולירכיים (מצרפת כתבונת שלי בנושא)
    http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=7317

http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=7380

מתיחות הרפיה ונשימות.
    מחכה לשמוע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה :-)

נעה
    18/01/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• :))

ענת פלדמן
    18/01/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו