מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הורדת שומנים ..Kיאת18/01/2009
אני בת 31 ,1.61 מ', שוקלת 54 תזונה: כל בוקר קפה,אחרי שעה וחצי צלחת קורנפלקס עם חלב 3% שלוש שעות אחרי- ארוחת צהריים או סלט או סנדוויץ ממרח ביצים.. טונה או שזה ארוחה חמה - קציצות ברוטב+ קוסקוס (מה שהבאתי היום) פסטה .. ביניים:בננה ארוחת ערב- טוסט+חמאה וירקות, או חביתה+ סלט או טונה ... אני רוצה להוריד היקפים גם בזרועות, גם בבטן, גם בירכיים. אני יודעת שאפשר לחזק הכל בעזרת תרגילים השאלה מה "ממיס" שומנים ומצמצם היקפים?? אני אתן את הדוגמה הכי דבילית שעולה לי כרגע - נינט טאייב איך היא הצליחה להגיע לכאלו תוצאות!?!? הלא היא היתה שמנמנה בכל רמח איבריה.... אשמח לשמוע על תרגילים שאוכל לבצע בעיקר בבית.. מה כדאי להוריד או להוסיף לתפריט תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שריפת שומנים
ענת פלדמן18/01/2009כמה את רוצה לשקול?? ה BMI שלך תקין (20.8) ואת ממש רחוקה מנינט בתחילת דרכה. ובכל זאת, לשם ירידה במשקל: הוצאה קלורית גדולה מהכנסה קלורית. (ולכן בין היתר חשוב השילוב עם התזונה. )
1. פעילות אירובית של שעה לפחות 4 פעמים בשבוע. משהו שאת אוהבת לעשות וטוב לך להתמיד בו. זה יכול להיות כמה דברים - פעם שחייה, פעם הליכות, פעם אירובי מול קלטת בבית, פעם חוג כלשהו. ואם זה רק בבית: את יכולה לעשות לך אימון תחנות: מדרגה, דלגית, ניתורים במקום, ריצות. סבב כזה של 4 דק' בכל תחנה, 4 פעמים ברציפות את הסבב.
2. תרגילי חיזוק לכל השרירים בגוף,
3. מתיחות הרפיה ונשימות. (פעם חשבנו שרק אחרי האימון או לפני כחימום סטטי, ובעצם כדאי לשלב מתיחות במשך היום)
4. האוכל: בה"כ בסדר גמור, לא מתה על החמאה, כדאי להחליף אותה בטחינה גולמית למשל או אפילו גבינה לבנה. כדאי להוסיף עוד פרי מלבד הבננה, תפוח למשל. גם כמה אגוזי מלך ביום או כחצי אבודקו.
אכלי פחממה עד כשעתיים לפני האימון, ואחרי האימון עד כשעה ארוחה של פחממה וחלבון. לשמור על הכמות - שזה לא יהיה פיצוי קלורי (כלומר לא לאכול יותר כי התאמנת) המטרה היא לשמור על מאזן קלורי שלילי.
שקילה של פעם בשבוע
אפשר למדוד היקפים (בטן, זרועות, ירכיים, ולמדוד שוב כעבור חודש)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)