לשי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לשי
    אלי
    18/01/2009

שלום לך, אז ככה,יש לי פציעה בגב (מתיחה ) שמונעת מימני כרגע להתאמן. לכן בנתיים אני מתאמן רק על ידיים אני עושה אימון יד קדמית יום למחרת נח אימון יש אחורית ולמחרת נח. כי רגע זה מה שאני יכול. השאלה שלי היא, במידה ואני לא מתאמן לגמרי אחרי כמה זמן תתחיל לרדת לי מסת השרירים? בהנחה שאני אוכל כמו שצריך. תפריט מסודר 6 ארוחות ביום.כלומר מבחינת שינה ותזונה הכל טוב. והאם זה בסדר איך שאני מתאמן בנתיים? (אני מאמין שתוך שבוע או כמה ימים אני יחזור לתפקד בצורה מלאה)כמובן אני עושה תרגילים מבודדים שבהם אני לא נעזר כלל בשרירי הגב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לשי

הוספת תגובה

• אלי

משה
    18/01/2009

אם לא תתאמן שבוע, תאמין לי שלא יקרה כלום , אתה חייב את המנוחה הזאת המתיחה הזאת אומרת סך הכל שהגוף מאותת לך לנוח , ואני הייתי מציע לך גם לא לעבוד על הידיים, כי גם שאתה עובד על הידיים אז נעזרים בגב, וגב צריך לנוח והשבוע הזה לא ירד לך מאסת השרירים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשי ומשה..

אלי
    19/01/2009

אז איך זה שירדתי קילו? זה נוזלים בלבד? (שבוע לפני הפציעה התחלתי ריצות של 30 דקות פעמיים בשבוע ימי אירובי בלבד+בטן) יתכן שגם שומן? או נוזלים בלבד?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שבוע מנוחה

שי אלנקרי
    19/01/2009

שלום אלי,
    מנוחה של שבוע עד עשרה ימים לא תפגע לך במסת השריר בייחוד שאתה מקפיד על תזונה נכונה ושינה. עצתי היא שתנוח לגמרי. מנוחה שכזו רק תעזור לך לחזור במלוא עוצמתך לפעילות תקינה.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו