שחיה?חד"כ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שחיה?חד"כ?
    לירון
    19/01/2009

שלום.אני בן 25 1.88 במשקל 98 ק"ג. אני רוצה להוריד בשלב ראשון 10 ק"ג כדי להגיע לרמת BMI תקינה ולאחר מכן להמשיך הלאה. כמובן שאני במשטר דיאטה מאוזן . כרגע אני שוחה 5 פעמים בשבוע כ-2 ק"מ במשך כשעה(בסגנון חזה וגב). השאלה היא האם עדיף להשקיע בשלב זה בעיקר בשחיה כאימון כולל,או שעדיף לשלב גם אימון בחד"כ ,ואם כן-מהו השילוב הכי טוב? בנוסף,האם הליכה עדיפה על שחיה בקצב הנ"ל כפעילות אירובית לשריפת שומנים ולחיזןק סיבולת לב-ריאה? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שחיה?חד"כ?

הוספת תגובה

• שחייה

ענת פלדמן
    19/01/2009

ללא ספק, ואני מנסה להיות אובייקטיבית... וברצינות: המשך במה שאתה הכי אוהב, יתרונות השחייה עצומים. אתה לא שוחה ממש מהר, אפשר להגביר את הקצב ולהוסיף חתירה אם אתה יודע את הסגנון. אתה יכול לשלב פעילות אנאירובית בחדר כושר, לשם הגוון אתה יכול להוסיף הליכות בעצימות גבוהה יחסית אבל בסיכומו של דבר מה שמשנה זה בעיקר מה שאתה אוכל (!!) . אם תרצה נוכל לדבר גם על זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שילוב של שחיה עם חדר כושר

שי אלנקרי
    19/01/2009

מומלץ לשלב פעילות בחדר כושר כחלק מתהליך הירידה במשקל. אימון כוח בחדר כושר יתרום לבניית מסת שריר ובכך לעלות את ה RMR (ההוצאה האנרגטית שלך במנוחה) בנוסף, פעילות שכזו תסייע במיצוק וחיטוב השרירים .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו