שאלה לענת -בניית תפריט לירידה במשקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לענת -בניית תפריט לירידה במשקל
    ולד
    19/01/2009

שלום ענת, אני חייב לרדת במשקל ,המשקל העודף מחמיר את ההליכה שלי ומשפיע לרעה על הבריאות באופן כללי. אני בן 25 גובה 173 משקל 95 מעיון בפורום הבנתי שאת ממליצה ראשית לבנות תפריט מאוזן ורק לאחר מכן לבשוק שילוב פעילות אירובית וחיזוק שרירים "כי הכל תלוי במה שמכיסים לפה" אודה לך אם תוכלי להמליץ על תפריט שיעזור לי להתחיל לרדת במשקל ואם אפשר גם שעות מומלצות לאכילת כל ארוחה וארוחה כי העליה המשמעותית (כ 15 ק"ג) חלה בשנתיים-שלוש האחרונות. אני לא אוכל הרבה ,אני מניח ששעות האכילה הלא נכונות עם שילוב של אוכל משמין ולא מזין הם הגורמים לעליה הדראסטית תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לא מדוייק

ענת פלדמן
    19/01/2009

כדאי להתחיל במקביל. גם לאכול נכון וגם להתחיל להתאמן וגם הפן המנטלי שיש לתת עליו את הדעת. הרעיון הוא לאכול כל שעתיים (בין שעה וחצי לשלוש בין ארוחה לארוחה), להקפיד על כמויות, על ארוחת בוקר ומעט מאד בערב. התבנית היא
    בוקר,ביניים, צהרים, ביניים, ביניים, ערב
    ולשתות הרבה מים. רק מים.
    בתפריט שלי יש המלצות לגבי מה לאכול בכל אחת מהארוחות, אופציות לפי טעם אישי. אתה יכול לרשום לי מה בא בחשבון ונחשבו על זה ביחד.
    במקביל: פעילות גופנית
    הישקל עכשיו, ורק בעוד שבוע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כל יום מרק בצהריים לא כ"כ בא בחשבון

ולד
    19/01/2009

אם צריך לאכול מרק בצהריים ,כמובן שאוכל מדי פעם באופן כללי אני לא אוהב מרקים חוץ מזה הכל בא בחשבון אודה לך אם תשלחי לי את הרשימה המלאה של המלצות לתפריט למייל. בבוקר אין לי הרבה זמן לאוכל ,אם צריך אקום יותר מוקדם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה מרק?

ענת פלדמן
    19/01/2009

אישית לא מתה על זה, אני מעדיפה קלוריות ממוצקים. לא זוכרת שרשמתי מרק איפשהו. ארוחת בוקר לא צריכה להיות עם סכו"ם, אפשר גם לקחת כריך "לדרך", או ביצה קשה, או לשתות יוגורט. ולו בשביל לתת ג'אמפ סטארט למטבוליזם. שלח לי מייל ואעביר לך קישור לתפריט פוטנציאלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• EMAIL

ולד
    19/01/2009

[email protected] אם יש מספר תפריטים פוטנציאליים ,אשמח לקבל אותם אני מאוד אוהב לגוון באוכל ולא לאכול משהו דומה,יום אחרי יום תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שולחת

ענת פלדמן
    19/01/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יומיים לא לאכול?

ולד
    19/01/2009

ימים שישי ושבת לוותר על אוכל? כי הם לא מופיעים בתפריט שהרכבת. במה אפשר להחליף לחם קל כי הוא מאוד יקר ? איך להכין עדשים ? (אף פעם לא הכנתי\אכלתי)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חח ! אתה לא רציני.

ענת פלדמן
    19/01/2009

זו רק דוגמא. בשישבת אתה יכול לאכול כמו ברביעי למשל, כמו בחמישי. העניין הוא לתת לך רעיונות, וכדאי גם לדעת שזה לא מותאם לך אישית, אלא רעיון כללי ואופציונלי בלבד.
    לחם אפשר מידי פעם להחליף בקרקרים, בפריכיות, בתפו"א.
    האמן לי שאם אני מכינה עדשים אז כל אחד יכול ! משרים במים, מנפים ומנקים, מבשלים על אש בינונית עד שהם מתרככים, אפשר להוסיף מלח ופלפל שחור לפי הטעם, להוסיף לאורז מלא (מג'דרה דיאטטית) ויש לך מעדן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו