כמה ביום צריך לעשות התעמלות.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה ביום צריך לעשות התעמלות.
    לינה
    26/07/2007

שלום,קוראים לי דיאנה,אני לא מזמן פתחתי בשבילי התעמלות מחדש(מגיל 10-15,עכשיו אני בת23),אני מאוד אוהבת התעמלות וכבר מתחילה לראות תוצאות,אני יותר חטובה ייפה,אני עושה התעמלות בבית,ככה זה יותר נוח לי.אני שאלתי כמה אפשר לעשות כושר ביום ,ובשבועה,משהו אמר לי עד שאני ירגיש עייפה,משאו אמר לי45 דקות,אבל כמה בדיוק אני לא יודעת,אז רציתי לשאול כמה התעמלות ביום ,ובשבועה צריך לעשות,למתרת להוריד משקל,כי אני מאוד אוהבת כושר ומכונה לעשות אותו כל יום ,רק אני מפחדת ש זה מסוכן להשות כושר יותר ב שעתיים ,אני גם לא יודעת עים צריך לעשות כושר יותר משעתיים.תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כמה התעמלות ביום

עופר קיס
    26/07/2007

לינה שלום
    ספורטאים מקצועיים מתאמנים פעמיים ביום במשך כמה שעות, אך לוקח שנים להגיע לנפח אימונים כזה
    ההמלצה לפי ארגון בריאות מוביל בעולם לבצע חצי שעה של פעילות מתונה כל יום או רוב ימות השבוע ועוד 2-3 אימוני כוח בשבוע.
    תבני את התכנית שלך כך שאת עושה פעילות אירובית כל יום ומשקולות 2-3 בשבוע, כאשר את מוסיפה כל שבוע עוד 10% או זמן בפעילות האירובי או מרחק, כל זאת מבלי להגיע לכאבים או לתחושה של תשישות(עייפות קשה).
    תשמרי על תזונה נכונה ומאוזנת ותזהרי מעומס חום של הקיץ
    עופר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו