מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כמה ביום צריך לעשות התעמלות.לינה26/07/2007
שלום,קוראים לי דיאנה,אני לא מזמן פתחתי בשבילי התעמלות מחדש(מגיל 10-15,עכשיו אני בת23),אני מאוד אוהבת התעמלות וכבר מתחילה לראות תוצאות,אני יותר חטובה ייפה,אני עושה התעמלות בבית,ככה זה יותר נוח לי.אני שאלתי כמה אפשר לעשות כושר ביום ,ובשבועה,משהו אמר לי עד שאני ירגיש עייפה,משאו אמר לי45 דקות,אבל כמה בדיוק אני לא יודעת,אז רציתי לשאול כמה התעמלות ביום ,ובשבועה צריך לעשות,למתרת להוריד משקל,כי אני מאוד אוהבת כושר ומכונה לעשות אותו כל יום ,רק אני מפחדת ש זה מסוכן להשות כושר יותר ב שעתיים ,אני גם לא יודעת עים צריך לעשות כושר יותר משעתיים.תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה התעמלות ביום
עופר קיס26/07/2007לינה שלום
ספורטאים מקצועיים מתאמנים פעמיים ביום במשך כמה שעות, אך לוקח שנים להגיע לנפח אימונים כזה
ההמלצה לפי ארגון בריאות מוביל בעולם לבצע חצי שעה של פעילות מתונה כל יום או רוב ימות השבוע ועוד 2-3 אימוני כוח בשבוע.
תבני את התכנית שלך כך שאת עושה פעילות אירובית כל יום ומשקולות 2-3 בשבוע, כאשר את מוסיפה כל שבוע עוד 10% או זמן בפעילות האירובי או מרחק, כל זאת מבלי להגיע לכאבים או לתחושה של תשישות(עייפות קשה).
תשמרי על תזונה נכונה ומאוזנת ותזהרי מעומס חום של הקיץ
עופר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)