כאבי ברכיים במהלך הליכה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי ברכיים במהלך הליכה
    ליאת
    22/01/2009

שלום, 1)בחצי שנה האחרונה אני מקפידה על הליכות לפחות 3-4 פעמים בשבוע לצורך הורדה במשקל. אחרי כעשר דקות של הליכה אני מרגישה קצת קושי וכאבים, ואז אני מותחת את שרירי הרגליים על ספסל וזה קצת משתפר, ואז שוב אחרי כעשר דקות הליכה זה שוב קורה ואני צריכה שוב למתוח. השאלה אם זה הגיוני? 2) איך אוריד משקל במיוחד באזור הבטן?... (חוץ מכפיפות בטן) לאחרונה התחלתי לעשות כושר במתקני הכושר בפארקים, יש מכשיר שהוא אפקטיבי במיוחד? המון תודה על העזרה ליאת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי ברכיים במהלך הליכה

הוספת תגובה

• כאבים בברכיים

ענת פלדמן
    22/01/2009

1. כשכואב נחים, וכדאי להיבדק. אני לא יודעת כמה משקל יש לך להוריד אבל בדר"כ כשיורד העומס זה משתפר, כמובן אם אין ממצא רפואי ואת זה כדאי לבדוק.
    2. אין ירידת שומנים נקודתית, כפיפות בטן לא ימיסו שומנים באזור הבטן. המשיכי בתרגילים לכל שרירי הגוף, תזונה נכונה, אולי כדאי לשלב אימונים בבריכת השחייה -וגם שם בזהירות עם הברכיים.
    3. מתקני הכושר בפארק הם חביבים, אפשר לעשות שני סבבים רצופים על כולם (לא בכל המקומות הם זהים, הזהרי שם על הברכיים בסטפר למשל) אני מוצאת שהם אפקטיבים בעיקר למתחילים ונחמדים בשביל הגוון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לך ענת

ליאת
    22/01/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו