מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שימשה22/01/2009
כמה סטים צריך לעשות לכתפיים באימון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תלוי באיזה תוכנית אימון אתה נמצא...
שי אלנקרי23/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה תלוי?
משה23/01/2009מה זה משנה התוכנית? בכל מקרה ,התוכנית זה ab , שלוש פעמיים בשבוע a- חזה כתפיים יד אחורית b- רגליים גב יד קדמי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשה
שי אלנקרי24/01/2009זה תלוי בתכנית האימון שבה אתה נמצא מכיוון שאם היית עושה תוכנית אימון על כל הגוף הייתי ממליץ לך לבצע בין תרגיל אחד לשניים של כתפיים, אם אתה נמצא בתכנית A,B אני ממליץ לך לבצע כ-3 תרגילי כתפיים לכל היותר, אם היית בתכנית A,B,C היית יכול גם להגיע ל-4 תרגילי כתפיים באימון, הכל תלוי בתכנית האימון שבה אתה נמצא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשי
משה24/01/2009שי אני כבר מבולבל, אני מתאמן 3 פעמיים בשבוע, המטרה שלי זה לגדול , להתנפח קצת. ....לא להיות כמו מר עולם, אבל אתה יודע..להיות כזה חטוב , שיראו שאחד שמתאמן בחדר כושר עכשיו תראה אני מתאמן 3 פעמיים בשבוע בחדר כושר + ריצה פעמיים בשבוע בשביל האירובי 30 דקות. איך היית מציע לחלק את האימון לאחד שמתאמן 3 פעמיים ,בלהתחשב במטרה שכתבתי לך למעלה? תכתוב לי בבקשה איך אתה מציע כולל סטים חזרות ,איזה אימון ab ?abc? fbw?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוכנית אימון
שי אלנקרי24/01/2009היי משה
אני חושב שהסברתי לך שעדיף לך לעבוד בתוכנית AB, התוכנית האידיאלית בשבילך.
זה לא מסובך, תנסה לדבוק במה שכבר הסברתי לך בתכנית הזו, תשלב תזונה נכונה ותגיע לתוצאות הרצויות..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)