מיני סטפר..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיני סטפר..
    רותם
    22/01/2009

60 דקות ביום ,אמור לגרום לדלקות בברכיים או לכאבים? התחלתי להשתמש לא מזמן,אני מרוצה זה עוזר לי מאוד אבל הבעייה היא שבזמן האחרון התחיל לכאוב לי טיפה הברך ..יש אדום וקצת נפיחות כמובן אחרי הספורט.. אני ממש לא רוצה להפסיק אז מה עושים? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיני סטפר..

הוספת תגובה

• כואב אז נחים ועוד:

ענת פלדמן
    22/01/2009

כשאדום ונפיחות בודקים אצל הרופא. עכשיו (כלומר עכשיו לילה אבל בהקדם). זה יכול להיות מאימון יתר, אני מאמינה בשילוב עם מצב מנטלי אבל כמובן לנוח ולטפל. להפסיק על מנת שאפשר יהיה להמשיך !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דניאל

שי אלנקרי
    23/01/2009

קודם כל מנוחה. לאחר מכן חפש פעילות אירובית אחרת שפחות גורמת לכאבים, למשל: הליכה, רכיבה,אליפטיקל ובקרה הכי גרוע שאף אחד מאז מאלה לא עוזר, כדאי שתעבור לשחייה, גם כן פעילות אירובית מצויינת עם מינימום לחצים על מפרק הברך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל מה עם הדיאטה?

רותם
    25/01/2009

ההפסקה הזאת הולכת להרוס את תהליך הירידה שלי במשקל ואני ממש לא רוצה שזה יקרה.. [בדרך אגב,אני בת. ] אז מה עושים?מצמצמים בקלוריות?או נחים רק יום יומיים ואז ממשיכים בפעילות אירובית אחרת.. או ממשיכים באותה פעילות?[עד עכשיו אני ממש "נהנתי" מהמיני סטפר ,חבל שלא השתמשתי בו בהדרגתיות..]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רותם יקרה

ענת פלדמן
    25/01/2009

הכוון הוא לצמצם בכמות הקלורית היומית אבל בלי להוריד ארוחות. כלומר לאכול 6 ארוחות במשך היום רק מצומצמות יותר (יש כמה דוגמאות באתר שלי, זה יכול לעזור) אפילו למשך שבוע, לא רק יומיים שלושה. אם את ממש לחוצה אפשר אחרי 4 ימים לשלב פעילות אחרת, בזהירות. אל תצטערי, הנה למדת שיעור נפלא לחיים - "הכל במידה". אז נוחי, צמצמי בקלוריות - אשמח לתכנן איתך את הימים הקרובים, ובהדרגה חזרי לפעילות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• העניין הוא

רותם
    26/01/2009

שהתפריט שלי לא ממש מחולק כ"ארוחות" . הנה יעוץ שקיבלתי על התפריט שלי לא מזמן.. זה יוצא ממש ארוך: בבוקר[בית ספר] 2 פרוסות לחם קל[ביחד זה יוצא 66 קל] עם כף קוטג 3% בפנים גמבה,מלפפון בינוני,חצי תפוח,קלמנטינה ו2 קוביות שוקולד[הייתי חולת שוקולדים בעבר, זה שיא מבחינתי חח] )*בדרך אגב זה מחולק עד 3-4 בצהרים כשאני מרגישה רעב אני אוכלת פרי מהרשימה וכדומה* ===עדיף לחלק לשתי ארוחות: הפירות והשוקולד (אם איאפשר לוותר) בנפרד. אני מגיעה הביתה בסביבות 3-4 בצהרים תלוי מה שאמא מכינה בד"כ 2 כפות אורז מלא,עוף או דג, וסלט. או חמין, או מרק .. באמת שתלוי במה שאמא מכינה והיא משתדלת נגיד האורז המלא בלי שמן ובד"כ לא דברים מתוגנים וכו' וכו'.. ===מסתבר שאמא מבינה בתזונה בסביבות 6-7 פעילות אירובית בין 45-60 ד'ק ומכאן השאלה שלי.. מה לאכול ישר לאחר הפעילות,ובכלל..לאכול?כי לרוב אני לא רעבה..וגם בערב אני בד"כ לא רעבה ועד עכשיו נהגתי לשתות נס קפה או פרכיות עם קוטג וכדומה. ====לפני הפעילות, בננה ואחריו לחם מלא עם בשר\דג\ביצה\גבינה וסלט משפע ירקות עם כפית שמן בתור ארוחת ערב. אני ממש אוהבת אפרסמון,זה מיותר להוסיף אותו ל"תפריט?אני יכולה בלי אבל למשל כשבא לי משהו מתוק זה ממש תחליף מעולה! ====פרי בריא ומזין. אל תוותרי בעיקר שזה תחליף למתוק. נסי כארוחה לפני השינה בתוך לבן\קוטג'...מעדן אמיתי! ובדרך אגב הצליח לי עד עכשיו וירדתי בסביבות 2 קילו ,לקח זמן אבל בכ"ז (: ====ברכות על הירדה, הקצב לא חשוב בעיקר במצב (הטוב) שלך, אלא ההתמדה. אה ועוד משהו בקשר לשאלה הקודמת שלי.. אני ממש לא רואה איך אני אמשיך להתאמן אפילו שזה ממש כולה 45 דקות זה ממש מתיש וזה אפעם לא "עורר" אותי או לא יודעת באמת שאני לא חובבנית.. אולי אני פשוט אצטרף לחוג ריקוד או משהו?זה משנה? =כפי שכבר נאמר, מומלץ להמשיך (לא חייבת כל יום) כדי לשמור על ההשג לאורך זמן. גם חוג כלשהו בסדר גמור. יומיים לא עשיתי שום פעילות,עדיין יש טיפה כאבים [ברך]והמשקל מראה שעליתי קילו אבל מי יודע.. רציתי להרשם לחדר כושר ונדהמתי לגלות שעולה בסביבות ה500 ש"ח לחודש מה שנראה לי קצת מיותר בהתחשב בכך שההורים שלי בטוחים ,ובכלל אני - שאני לא אתמיד ללכת לשם כל יום,בחיים לא הייתי בחדר כשר.. אם לאחר 4 ימים מהיום אני מתחילה מיני סטפר אבל בהדרגות[שבוע חצי שעה,שבוע אחרי 45 דקות,ואז 60 דקות] השריר שלי יכול להבנות לאט לאט ולהגיע למצב שאין עומס? או שזה רק ההגיון שלי..? פאדיחות איזה חפירה עשיתי לך פה.אני מצטערת אני לא בטוחה שיש פה הודעה אישית או משהו חח תודה רבה (:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התפריט

ענת פלדמן
    26/01/2009

שקיבלת הוא מצויין. לגבי הסטפר - זה נשמע הגיוני אבל זה מאד אישי. נסי בזהירות ובהדרגה. חד"כ זו לא האופציה היחידה. מה עם הליכה? שחייה בבריכה מחוממת? חוג ריקוד?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודדה ..והממ

רותם
    26/01/2009

חוג ריקוד= כמות הפעמים שניסיתי להרשם לפה לשם כ"כ גדולה שכבר החלטתי לוותר.. שחיה== ואו ממש לא, אבל בקיץ ברור=ישלי בריכה בבית ;] חח הליכה= לא חשבתי על זה עד עכשיו..כמה ק"מ צריךללכת בשביל לשרוף הרבה אנרגיה? שוב תודה רבבה(:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פשוט ללכת

ענת פלדמן
    26/01/2009

הליכה זה מעולה, הליכה מהירה, לפחות 40 דק', את יכולה ללכת עם שני בקבוקי מים ביד, לקחת אייפוד, להנות מכל רגע !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוקי (: המון תודה!!

רותם
    26/01/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהצלחה, עדכני אותנו :))

ענת פלדמן
    26/01/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ענת היי ..

רותם
    17/02/2009

זאת אני שוב (: לא ידעתי אם לפתוח אשכול חדש או לכתוב כאן,העדפתי לכתוב כאן כי כבר כל הנתונים רשומים מקווה שזה בסדר.. קודם כל ..אני שוקלת עכישו 53.5 .. :) ועזרת לי מאוד.. יש כמה דברים נורא חשובים ....הפסיק לי המחזור [לא עכשיו,עוד הרבה לפני..פשוט לא הייתי בטוחה אם סתם מאחר, ולא ממש הבנתי שזה יכול להיות קשור בדיאטה וכו'..]בכל אופן .. לא טוב בכלל.. מה עושים?הבנתי שזה יכול להיות שזה בגלל שהאחוזי שומן שלי נמוכים מדי ..אבל זה שיא השטויות ,כי רואים עלי את השומנים בבירור ,והמשקל שלי לא נמוך כללל . קרובת משפחה שלי שהיא גם דיאטנית ייעצה לי להחליף את הגבינה לבנה1% ל3% ולאכול מספר אגוזים ביום ולהוסיף לתפריט שלי עוד 2 פרוסות לחפ קל בבוקר כי זה לא מספיק. מה דעתך? בנוסף,הבנתי שייתכן ועודלא סיימתי לגבוה והדיאטה יכולה אולי למנוע את תהליך הגביהה שלי,זה נכון? מאז השיחה האחרונה שלנו הלכתי כל יום בערך שעה וחצי עם חברה,הליכה מהירה..לא ממש מרגישים אפילו מאמץ.. וכשלא יצא ,אז הליכה 40 דקות בשכונה,ולעיתים סטפר. ואם ממש לא יצא ואין זמן,אז לא עשיתי ספורט אבל התפריט נשאר אותו דבר[חוץ משבערב לא אוכלת2 פרוסות לחם קל,נס קפה במקום כי לא עשיתי ספורט] ובקיצור ..זהו. חשבתי אולי אני עושה יותר מדי ספורט וזה מה שהוביל להפסקת המחזור? ובדרך אגב,החזה שלי מממש נקטן, וברור שזה גם בעקבות ההרזיה,אבל בצורה דרסטית?מקווה שזה בגלל שהפסיק לי המחזור. ומקווה שיחזור בקרוב.. בכלאופן ..מה את אומרת? תודה רבה!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי מותק

ענת פלדמן
    17/02/2009

זה טובשיש לך דיאטנית "צמודה". אני מאמינה שהפסקת המחזור הוא שילוב של כמה גורמים: ביניהם אכן תזונה לא מספקת ובמקביל אימונים עצימים, בתקופה שאת מתפתחת מתבגרת וזקוקה לשינה טובה, לאוכל מאוזן ונכון לך, לאנרגיה טובה. את לא צריכה להיבהל מהפסקת המחזור, (זה אכן לא קשור לאחוזי שומן) אבל להקשיב לסימן הזה. הפסקת המחזור זה איתות של הגוף שמשהו לא עובד כמו שצריך ושיש להקשיב ולקחת אחריות. וזה בדיוק מה שאת עושה.
    לעניות דעתי - אפילו לאכול מעט יותר. אפשר בנוסף למה שהוסיפו לך לפזר על סלט גם קוביות של אבוקדו. לשלב אכילה של דגים טריים, להוסיף עוד פירות במשך היום. בימים של אימון (מיד ארחיב) וודאי להקפיד על אכילה נכונה.
    כושר: במתינות, לשם החוויה והכיף, במידה.
    שני לפחות 8 שעות רצופות בלילה.
    חשיבה חיובית: הכל בסדר, הנה את מטפלת בעצמך, האמיני בזה.
    החזה שלך קטןיותר כנראה בגלל שרזית. אבל גם יכול להיות שזה קשור להפסקת המחזור, לדעתי זה שולי. כשמחזור ישוב ותחזרי לשגרת בריאות, תמשיכי לצמוח לגובה וגם להתפתח - הוא יתמלא בחזרה.
    אילו הן תחושותי לגבי המצב, מרחוק. מקווה שזה נותן כוון.
    המשיכי לעדכן :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוקי..

רותם
    17/02/2009

תודה רבה רבה!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה :)

ענת פלדמן
    17/02/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי זאת שוב אני (:

רותם
    21/04/2009

הפעם עם חדשות טובות,המחזור חזר[ב1.4 כןכן חח] אז תודה רבה על העזרה (:
    אני שוקלת 51 ,רציתי רק לשאול מספר שאלות קטנות בקשר לתפריט שלי כי הוא טיפה השתנה..
    ארוחת בוקר בבית הספר :2 פרוסות לחם קל[33 קל' לפרוסה] כף גבינה לבנה3% גמבה מלפפון
    יש לנו בחטיבה מכונה של קפה,רציתי לשאול אם ידוע לך כמה יש בכוס רגילה של מוקצ'ינו ,משום שאני נורא אוהבת אבל אני לא בטוחה אם זה שווה את זה. אם אני לא טעה יש אפשרות לבחור בללא סוכר,ואז אני יכולה להוסיף סוכרזית אבל נראה לי שמה שתורם בעיקר לקלוריות זה הקקאו .?
    בצהרים [סביבות 3-4] 5 כפות אורז מלא[כמה קלוריות זה יוצא דרך אגב?]100 גרם חזה עוף[נראה לי שזה 100 גרם,גודל כף היד כן?איך בודקים?]. סביבות 6,5 שעה הליכה ולאחריה 2 פרוסות לחם קל עם גבינה כמו בבוקר,וכף טונה בשמן..
    בסביבות 11 אני נהיית טיפה רעבה, אז בד"כ זה יוגורט 0% וחופן צימוקים..
    מה את אומרת? אני לא יודעת אם זה הפורום המתאים כי בכ"ז כושר גופני והשאלות פה הן בעיקר על קלוריות ותפריט,אבל יותר נוח לי לרשום כאן מכיוון שכבר יש את כל הנתונים והפרטים ובואי נגיד ככה לא הייתי מגיעה לאיפה שהייתי בלעדי העזרה שלך..
    תודה רבבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חמודה, תודה !

ענת פלדמן
    21/04/2009

והכי חשוב: ברכות על המחזור ! אני דווקא כן מבינה בתזונה קצת, את יודעת... מוקצ'ינו - הקלוריות הן בקקאו אבל בעיקר בחלב, אני מעריכה כוס קטנה של מוקצ'ינו בכ 200 קל', (אולי הגזמתי אבל אני תמיד מעגלת למעלה) אבל את יכולה לשאול בקפיטריה. את יכולה לבחור ללא סוכר ולבקש חלב 1 אחוז. כוס אורז מלא זה כ 150 קלוריות, את יכולה פשוט לקחת כוס ולהכניס לצלחת. חזה עוף, בערך 130 קל' למה שתארת. מה עם פירות?
    בימים הקרובים אני לא אהיה כאן, מסקרת אירוע בלונדון, אבל חוזרת לפעילות ביום שישי. תודה על העדכון ועל החדשות הטובות :))

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ...

רותם
    21/04/2009

העניין הוא שזה מכונה הלוואי ויכולתי לבחור בחלב 1 %, ובקשר לסוכר פשוט אני זוכרת שיש כפתור של "ללא סוכר".בכל אופן נראלי שאני אוותר על העניין.. אולי פשוט אני אבחר בקפוצ'ינו,אני מניחה שזה שונה בערך הקלורי מהמוקצינו ..אבל הממ מה אני יכולה להוסיף לבית ספר?כי 2 פרוסות לחם קל גמבה ומלפפון לא כ"כ מספק ... =\ ופרי אני לא כ"כ חובבנית פירות אז חבל..אפילו שבריא..אבל פעם ב ברור, פשוט לא כל יום
    ובלי קשר,התפריט הוא בסדר לדעתך?חסר משו?זה לא יוצא יותר מ1200 קל' נכון?.וגם לא פחות מ1000 אני מקווה .. זה מחרפן לספור,אז אני תמיד משערת בערך,אבל אולי זה טעות? אי אפשר לדעת כמה קלוריות במדוייק אכלתי,זה מה שהכי מעיק.. ושכחתי לציין שאני כבר הרבה זמן שוקלת 51[בלי טענות !!:) ] ויש לי תחושה שאני כבר לא במגמת ירידה,אז שוב,אולי התפריט לא בסדר..
    שוב תודה רבה רבה רבה ותהני בלונדון בסיקורר בהצלחה!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• **

רותם
    21/04/2009

[מה אני יכולה להוסיף במקום המוקצינו כמובן,לא כולל ]

שוב המון תודה (:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי מותק, אני עדיין פה

ענת פלדמן
    21/04/2009

אה, זאת מכונה... את יכולה להתפנק עם זה, למה לא. קצת סוכר גם לא יזיק. נראה בסדר מבחינה קלורית, תפרגני לעצמך כוס של אורז או קינואה. ושתי מים. את בסדר, אל תספרי פשוט תאכלי מאוזן וכמויות סבירות. את אלופה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי ענת

רותם
    14/05/2009

מה קורה?אז איך הלך הסיקור?(:
    שוב אני,הפעם עם שאלה שונה..
    נניח והתחלתי פעילות עם משקולות יום כן יום לא 20 סטים[מקווה שאני מתכוונת לסטים,ולא למשו אחר] עם משקולות 1.5 בכל יד
    אני אנסה לתאר לך:כלפי מעלה 20 פעם [בצורה הרגילה והמוכרת] ובעמידה כשמתכופפים טיפה וכלפי הגב [בשביל לחטב את החלק התחתון של היד] מקווה שהבנת,אין לי משג איך להסביר
    + 60 כפיפות בטן לא עד הסוף. כמובן כל זה עם הפעילות האירובית הרגילה שכבר ידועה לך
    האם זה יכול לגרום לעלייה במשקל?כי לאחרונה המשקל "מתנדנד" ואפשר לומר שעליתי חציקילו-קילו ..
    עוד שאלה,זה אמור להשפיע גם על המחזור?היה אמור להגיע ב4 לחודש..
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי רותם

ענת פלדמן
    14/05/2009

1. האיחור במחזור יכול להיות קשור לתזונה שלך, (האם הא מאוזנת? בריאה?) כמו גם למצבי מתח, חרדה חלילה או עומס מנטלי. לפי התרגילים שאת מתארת אני לא מאמינה שזה משפיע על המחזור. הבנתי לאילו תרגילים את מתכוונת, את מבצעת 20 חזרות כנראה וזה בסדר
    2. תמדדי היקפים, פחות להתייחס למשקל. חצי הקילו שאת מתארת יכול להיות קשור לעלייה במסת השריר וזה הנתון המעניין. כלומר אחוזי השומן ולא המשקל.
    ושוב: האם את אוכלת בריא ומסודר?
    הכתבה כבר מונחת אצל עורכת "מנטה", כנראה יצא בגיליון יוני. הנעל מדהימה. תודה :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ..

רותם
    15/05/2009

כן,התפריט לא השתנה ..ובטח שלא הצטמצם..
    אין לי מושג איך למדוד היקפים..נראה לי שראיתי איפשהו "מדריך"אז אני אבדוק

תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה לא משנה איפה את מודדת

ענת פלדמן
    15/05/2009

העיקר שהמדידה הבאה (אחרי כמה שבועות) תהיה באותו מקום. אם זה בירך, במותן, בפופיק.
    גם הג'ינס יכול להיות אינדיקציה מהימנה יחסית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי ענת (:

רותם
    02/07/2009

חח אני לא עוזבת אותך כ"כ מהר.. סתם ;]
    שאלה קטנה בקשר לחופש הגדול , כפי שכבר הייתי בענייני הדיאטה גם בשנה שעברה,והחזרה לבית הספר מהחופש הגדול לא הועילה כלל ..רציתי לשאול איך זה הולך..
    זאת אומרת ,נניח אני קמה כמעט כל יום בשעה דיי מאוחרת [10 ?משתדלת .. אבל יש עדיין ימים שאני קמה יותר מאוחר כי יצאתי בערב הקודם וקדומה. ] אז כמובן שהתפריט משתנה,במקום לאכול בבית הספר 2 פרוסות לחם קל וירקות .. אז אני שותה נס קפה וופלים או דגנים של ה90 ק"ל ל30 גרם עם חלב 1 % אבל לא נוספים לי קלוריות לתפריט זה בטוח,פשוט הוא משתנה. [ויכול להיות שאני גם אוכלת פחות בצהרים ,כי ה"ארוחת בוקר"קרובה יותר לשעת הצהרים אז אני לא כ"כ רעבה..].
    והספורט גם נשאר אולי אפילו הפך ל5-4 פעמים בשבוע במקום 7-6 פעמים בשבוע ,וישנם אפילו מספר פעמים שיוצא לי לעשות פחות מ4 פעמים ונוסיף גם את הטיולים שהיו ויהיו,וקורס מדצים וכאלו. זה לא הורס את הכל? [חשוב לציין שהמשקל לא עלה ,או שהוא נשאר במקום או שהוא יורד בגרמים. שוקלת כרגע 50.3 ] עוד משהו. כל השבוע הזה לא עשיתי ספורט בכלל ,נתפס לי הצוואר ביום ראשון בבוקר [תנועה לא נכונה ]ובקושי יכולתי לזוז.עכשיו הוא עוד בסדר,מקווה לחזור בקלות לשגרה ,אני אמשיך ממחר כי אני לא רוצה שיתפס לי בחזרה או משהו בסגנון..זה היה סיוט.

עכשיו השאלה שלי זה בקשר לחזרה לבית הספר לאחר ההחודשיים הללו שהרגלי האכילה טיפה השתנו,משום ששנה שעברה זה גרם לי לעליה במשקל.
    אני יודעת שהחופש רק התחיל ובטח תגידי לי שאין סיבה לדאגה,אבל תמיד טוב לדעת .. כי עד שהגעתי לאיפה שהגעתי , אני לא רוצה להרוס את הכל
    מה דעתך ...
    קצת מסורבל אבל מקווה שהצלחת להבין אותי ..

ואי אני נשמעת ממש אובססיבית,אבל באמת שרק רציתי לשאול ולדעת ,כי בכ"ז את מי יש לי לשאול?
    תודה רבבבה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שכחתי לציין ש..

רותם
    02/07/2009

זה בעצם יוצא שאני אוכלת פחות מהרגיל ,אולי אפילו יותר שטויות בגלל היציאות השונות וקדומה ,אבל לפי הערך הקלורי אני לא עוברת את ה1200 .
    אז לכן כשאחזור לבית הספר סביר להניח שאעלה במשקל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה לא חובה

ענת פלדמן
    02/07/2009

להעלות במשקל כשחוזרים מהחופש. נהפוך הוא. עצם העובדה שאת עסוקה יותר, פעילה, פחות מול המקרר :) זה יכול לעזור. את בעצמך אומרת שזה שאת קמה מאוחר לא משנה את המאזן הקלורי שלך, אני גם פחות אוהבת את הפחמימות הריקות. נכון שהערך הקלורי יוצר זהה אבל הערך התזונתי משחק תפקיד מכריע לגבי אחוזי השומן בגוף שלנו ועל זה כדאי לשמור. את הוופלים בבוקר החליפי עם שתי פרוסות לחם קל וממרח מזין, ובעצם תשמרי את שגרת התזונה שהייתה לך כל השנה. זה מאד יקל על הרצף.
    ממליצה בחום לשלב שחייה, במיוחד לאור הצוואר התפוס.
    אני פה :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה רבה!

רותם
    04/07/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי ..

רותם
    09/09/2009

חח כן עוד לא עזבתי אותך.. מה קורה?
    שוב אני -שאלה חדשה.
    עליתי לתיכון (: בעיה בקשר לתפריט שלי,
    מכיוון שאני מסיימת פעם בשבוע בשעה רבע ל5 ומגיעה הביתה ב5 וחצי ,
    פעמיים בשבוע מסיימת ב4 ומגיעה ב4 וחצי ,
    [כל השאר אני מסיימת ב3 או ב2 וחצי וכדומה]
    אני מוצאת את עצמי ממש ררעעבה בעיקר כשאני רגילה לאכול צהרים ב3 אולי לפעמים 4.
    אני מרגישה שהפרוסת לחם קל [35 קל ] עם גבינה לבנה וירקות לא מספיקים לי למשך היום ולכן בקיפטריה אני מוצאת את עצמי עם באגט ביצה וכדומה[ כמובן במקום צהרים ]
    מה דעתך כדאי לי לעשות ? להביא לבית הספר עוד פיתה עם משהו בתור ארוחת צהרים?
    ניסיתי להוסיף חטיף אנרגיה לתפריט של הפרוסה והירקות בבוקר אבל זה לא עוזר
    שכחתי לציין שאני גם מדי פעם שותה נס בבוקר,כשאני מספיקה [רבע כוס חלב 1% ] אבל זה לא הכי עקרוני ..

אני חוזרת על התפריט שהיה ל י עד עכשיו:
    8 בבוקר - נס
    בית ספר [סביבות 10-11 ] זוללת 2 פרוסות מלחם קל וגבינה לבנה,מלפפון וגמבה.
    סביבות 13:00 חטיף אנרגיה של שוגי [85 קל']
    צהרים [בד"כ הייתי בבית או ב3 או ב4 בצהרים] 6 כפות אורז מלא, מנה של עוף או דג .. וכל פעם משהו אחר תלוי במה שאמא מכינה.
    הליכה שעה בערב או יותר [ סביבות 8-9 ] כשחוזרת 2 פרוסות לחם קל גבינה לבנה מלפפון ועגבניה.
    בד"כ שעה וחצי אחרי יוגורט עם קצת דגנים בפנים או כפית חמאת בוטנים.

מה לעשות בקשר לחזרה מאוחר?=\

תודה רבה ומצטערת על החפיירה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בכיף

ענת פלדמן
    09/09/2009

את חטיף השוגי מלא הסוכר הייתי מחליפה בפרי (בננה, תפוח, הכל הולך). כן, אפשר להצטייד ואפילו רצוי גם בפיתה מחיטה מלאה עם חומוס או גבינה וירקות. מים מים מים. כמות הכריכים מצוינת, התזונה מאוזנת, נשמע טוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפיתה היא במקום הצהרים נכון?

רותם
    09/09/2009

או שלא?איך זה הולך?
    אני לוקחת לבית הספר 2 פרוסות לחם קל וגבינה לבנה,מלפפון,גמבה, פרי כלשהו ופיתה מחיטה מלאה = וכשאני מגיעה הביתה נניח ב5 וחצי או רבע ל4? .

שוב המון תודה (:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז ככה:

ענת פלדמן
    11/09/2009

בבית הספר במשך כל היום כולו- בדיוק מה שרשמת. ואז כשאת מגיעה הבייתה את האוכל החם והמזין שאמא מכינה. זה מסתדר לך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סטפר

דניאל
    11/09/2009

יש כאן סטפרים עם שמירה על הברכיים בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו