אימון פילאטיס בהשוואה לאימון כח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אימון פילאטיס בהשוואה לאימון כח
    עמית לב ארי
    23/01/2009

שמי עמית אני בן 22 משקל 73 1.80 אני תקופה ארוכה מתעסק בספורט באופן קבוע ואף התכוננתי לטריאתלון שבמהלך האימונים נפצעתי ויש לי קרע במינסקוס ובעקבות כך אני מתאמן בעיקר פילאטיס ושחייה. אימוני ריצה והליכה אני לא עושה בעקבות הפציעה. אני עושה גם אימוני כח כגון: מתח כפיפות מרפקים ושאלתי היא:האם עדיף לבצע אימוני פילאטיס בלבד ולוותר על אימוני הכח "הרגילים "הכוונה לעבוד יותר על ההארכה של השריר ולא כיווץ שלו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הי עמית

ענת פלדמן
    23/01/2009

אני מצטערת לשמוע על הפציעה שלך. שחייה - מעולה, פילאטיס: יופי של דבר. אני בעד לשלב גם אימוני כוח. השילוב של שלושת סוגי האימון (שחייה - אירובי פילאטיס - חיזוק והארכה ותרגילים אנאירוביים - כוח) הוא אופטימלי. בריאות שלמה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שילוב נהדר

שי אלנקרי
    24/01/2009

השילוב של פילאטיס עם אימון כוח בחדר כושר הוא שילוב מצויין המשלים אחד את השני. בחדר הכושר קשה להשיג את מה שמבצעים באימון פילאטיס (נשימה, הארכה, מודעות ליציבה ועבודה על שרירי ה-CORE) ובאימון פילאטיס קשה להתמקד יותר על עבודת כוח בעזרת משקולות חופשי ושאר אביזרים.
    תחלים במהרה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו