מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אימון פילאטיס בהשוואה לאימון כחעמית לב ארי23/01/2009
שמי עמית אני בן 22 משקל 73 1.80 אני תקופה ארוכה מתעסק בספורט באופן קבוע ואף התכוננתי לטריאתלון שבמהלך האימונים נפצעתי ויש לי קרע במינסקוס ובעקבות כך אני מתאמן בעיקר פילאטיס ושחייה. אימוני ריצה והליכה אני לא עושה בעקבות הפציעה. אני עושה גם אימוני כח כגון: מתח כפיפות מרפקים ושאלתי היא:האם עדיף לבצע אימוני פילאטיס בלבד ולוותר על אימוני הכח "הרגילים "הכוונה לעבוד יותר על ההארכה של השריר ולא כיווץ שלו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי עמית
ענת פלדמן23/01/2009אני מצטערת לשמוע על הפציעה שלך. שחייה - מעולה, פילאטיס: יופי של דבר. אני בעד לשלב גם אימוני כוח. השילוב של שלושת סוגי האימון (שחייה - אירובי פילאטיס - חיזוק והארכה ותרגילים אנאירוביים - כוח) הוא אופטימלי. בריאות שלמה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשילוב נהדר
שי אלנקרי24/01/2009השילוב של פילאטיס עם אימון כוח בחדר כושר הוא שילוב מצויין המשלים אחד את השני. בחדר הכושר קשה להשיג את מה שמבצעים באימון פילאטיס (נשימה, הארכה, מודעות ליציבה ועבודה על שרירי ה-CORE) ובאימון פילאטיס קשה להתמקד יותר על עבודת כוח בעזרת משקולות חופשי ושאר אביזרים.
תחלים במהרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)