מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הליכה על הליכוןיעל24/01/2009
שלום אני בת 39, ירדתי 15 ק"ג לאחרונה. קניתי הליכון, אבל בין העבודה, ילדים, כלים וכביסה, אני מספיקה ללכת חצי שעה שלוש פעמים ביום, 3 ק"ג בכל פעם. אני יודעת שזה לא מספיק, אבל זה יותר טוב מכלום. האם זה ישנה אם אלך 4 או 5 ]פעמים 20דק? קראתי איפשהו שזה מיתוס שעל מנת לשרוף קלוריות צריך ללכת לפחות 30 דק', ושניתן אפילו לחלק את ההליכה ל-20 ד' בבוקר ועוד 15 בערב למשל. אודה לכם אם תאירו את עיניי בנושא. תודה יעל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה נכון
ענת פלדמן24/01/2009זה לא מופרך לחלוטין המיתוס הזה אבל זה נכון שאם פעם חשבו ששריפה השומנים מתחילה רק אחרי 20 דק' של פעילות אירובית אז כיום יודעים שאנרגיה זו אנרגיה ושומנים נשרפים כבר בהתחלה, בהדרגה ובמקביל לגליקוליזה. מה שכן, הליכה מהירה רצופה מעל 40 דק' (ולא כזו המחולקת לכ 10 דק' כל פעם) טובה יותר לשיפור הכושר הגופני. את הולכת חצי שעה 3 פעמים ביום (האם אכן זה ביום או שהתכוונת בשבוע?) 3 ק"מ בכל פעם, זה יפה מאד וזה הרבה יותר מכלום. כן הייתי מגוונת בהליכה עצמה למשל מוסיפה שיפוע מידי פעם, משלבת ריצה קלה לכמה דק' באימון עצמו. לשנות ולגוןן על מנת למקסם את ההליכה. הוסיפי כמה תרגילים לבטן ולזרועות בסוף - זה לא חייב לקחת יותר מחמש דק', אפילו ביחד עם הילדים (!) ואת מסודרת. מתיחות, לשתות רק מים ו...ברכות על הירידה במשקל !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההלוואי ביום...התכוונתי בשבוע
יעל25/01/2009אם ככה, זה כמו כוסות רוח למת? אני משלבת בהליכה שיפוע וריצה. תודה יעל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא לא, זה עדיף על בכלל לא, וזה
ענת פלדמן25/01/2009ממש טוב, המשיכי ! שיפוע וריצה זה מעולה, מעט תרגילי כוח ומתיחות. לפחות פעם אחת כדאי לחלק את האימון ל - 20 דק' ועוד 15 בערב. זה רעיון מצוין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)