הליכה על הליכון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הליכה על הליכון
    יעל
    24/01/2009

שלום אני בת 39, ירדתי 15 ק"ג לאחרונה. קניתי הליכון, אבל בין העבודה, ילדים, כלים וכביסה, אני מספיקה ללכת חצי שעה שלוש פעמים ביום, 3 ק"ג בכל פעם. אני יודעת שזה לא מספיק, אבל זה יותר טוב מכלום. האם זה ישנה אם אלך 4 או 5 ]פעמים 20דק? קראתי איפשהו שזה מיתוס שעל מנת לשרוף קלוריות צריך ללכת לפחות 30 דק', ושניתן אפילו לחלק את ההליכה ל-20 ד' בבוקר ועוד 15 בערב למשל. אודה לכם אם תאירו את עיניי בנושא. תודה יעל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הליכה על הליכון

הוספת תגובה

• זה נכון

ענת פלדמן
    24/01/2009

זה לא מופרך לחלוטין המיתוס הזה אבל זה נכון שאם פעם חשבו ששריפה השומנים מתחילה רק אחרי 20 דק' של פעילות אירובית אז כיום יודעים שאנרגיה זו אנרגיה ושומנים נשרפים כבר בהתחלה, בהדרגה ובמקביל לגליקוליזה. מה שכן, הליכה מהירה רצופה מעל 40 דק' (ולא כזו המחולקת לכ 10 דק' כל פעם) טובה יותר לשיפור הכושר הגופני. את הולכת חצי שעה 3 פעמים ביום (האם אכן זה ביום או שהתכוונת בשבוע?) 3 ק"מ בכל פעם, זה יפה מאד וזה הרבה יותר מכלום. כן הייתי מגוונת בהליכה עצמה למשל מוסיפה שיפוע מידי פעם, משלבת ריצה קלה לכמה דק' באימון עצמו. לשנות ולגוןן על מנת למקסם את ההליכה. הוסיפי כמה תרגילים לבטן ולזרועות בסוף - זה לא חייב לקחת יותר מחמש דק', אפילו ביחד עם הילדים (!) ואת מסודרת. מתיחות, לשתות רק מים ו...ברכות על הירידה במשקל !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הלוואי ביום...התכוונתי בשבוע

יעל
    25/01/2009

אם ככה, זה כמו כוסות רוח למת? אני משלבת בהליכה שיפוע וריצה. תודה יעל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא לא, זה עדיף על בכלל לא, וזה

ענת פלדמן
    25/01/2009

ממש טוב, המשיכי ! שיפוע וריצה זה מעולה, מעט תרגילי כוח ומתיחות. לפחות פעם אחת כדאי לחלק את האימון ל - 20 דק' ועוד 15 בערב. זה רעיון מצוין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו