שלום..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום..
    חווה
    27/07/2007

קוראים לי חווה,ואני בת 16 וחצי ,אני רוצה לפחות ביום לשרוף 1000 קלוריות,באילו דרכים אני יכולה וכמה שורף כל פעילות?אני שוקלת 57 והגובה שלי מטר 56

בברכה...חווה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום..

הוספת תגובה

• בחרי מטרה ראלית

גיל גרנות
    29/07/2007

זה לא יהיה כלכך פשוט לשרוף 1000 קק"ל מהגברת הפעילות היומית, לאדם הממוצע שהוא אינו ספורטאי סיבולת. כמובן גם שלא ניתן לעמוד בזה יום אחר יום, ללא גרימת יותר נזק מתועלת, ועל אחת כמה וכמה כשהגוף בסטטוס של דיאטת הרזיה (אני מניח שזו המטרה).

מנטרת "כל המרבה הרי הוא משובח" הינה בעייתית בתחום הזה, הגוף לא מגיב לדברים בצורה לינארית ועל כן אנו תמיד נעדיף לפעול בהדרגתיות (הגוף עושה עבודה מצויינת בהסתגלות לתהליכים קיצוניים, למשל - הורדת קצב חילוף החומרים). אין סיבה ברוב המקרים לשאוף לכזו הוצאה אנרגתית מהוספת פעילות, כדי לרדת במשקל.

לגבי ההיבט המעשי של העניין, כל פעילות מוגברת החל מריצה ועד לרכיבה על אופניים תהיה מתאימה. "כמה תשרפי" זה כבר שאלה שהמענה עליה הוא יותר מסובך, ויצמד בצורה די מדוייקת לדופק שאליו תגיעי בשכלול עם משך זמן הפעילות. אל תתעסקי בזה יותר מדי, תבני את הכושר בהדרגה, ואל תנסי על ההתחלה לדחוף את עצמך לגבולות שלך. כמו שאמרתי, לשאוף להדרגתיות ולא לקיצוניות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו