3 חודשים לאחר לידה - בטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• 3 חודשים לאחר לידה - בטן
    של
    25/01/2009

ילדתי לפני 3 חודשים ונותרו לי 3 קילו (באופן כללי אני רזה ועושה שיעורי עיצוב פעמיים בשבוע גם לפני וגם אחרי הלידה). אני מרגישה ששרירי הבטן כבר התחילו להתחזק חזרה, אבל נותרה מן שכבה קטנה של "שומן"? מעליהם ובאיזור המותניים. בהתחלה הכל ירד מאוד מהר ונתקעתי בשלב הזה. השאלה אם זה עניין של כושר או שחייבים לעשות גם דיאטה? האם יש תרגילים ספציפיים (בנוסף לכפיפות הבטן הקלאסיות) שיכולים לעזור לחיזוק הבטן ובמיוחד המותניים לאחר לידה? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    3 חודשים לאחר לידה - בטן

הוספת תגובה

• תזונה וחיזוק ועוד:

ענת פלדמן
    25/01/2009

מזל טוב !
    ולשאלתך, אכן כדאי לשלב תזונה נבונה, גם פעילות אירובית ותרגילים. השילוב הזה תורם להורדה של אחוזי השומן בגוף, שנמצאים באזור הבטן והמתניים.
    יחד עם זאת קחי בחשבון שעברו רק שלושה חודשים מאז הלידה ובעיקרון לוקח לגוף עד כשנה לחזור לעצמו.
    מצרפת תרגילים נוספים לבטן:
    http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=7317

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כוח רצון, סבלנות והתמדה-זה שם המשחק

שי אלנקרי
    25/01/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו