היי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי
    אח של חסוי
    25/01/2009

אחרי כמה זמן רואים תוצאות בחזה אחרי כמה זמן רואים תוצאות ביד קידמית ואחורית איזה אבקה היית ממליצה לי אם מטרתי היא לעלות במסת שרירים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי

הוספת תגובה

• תוצאות

שי אלנקרי
    25/01/2009

1.זה מאוד אינדיבידואלי ומשתנה מאחד לאחד לפי גנטיקה, אימונים, תזונה וכדומה.
    2.יש מגוון רחב של תוספי חלבון מי גבינה בשוק המותאמים לכל אחד לפי תזונתו האישית ומטרתו.
    תוכל לפרט קצת יותר פרטים על עצמך, תוכנית האימון והתזונה היומית ונוכל לתת לך כיוונים יותר מדוייקים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

אח של חסוי
    26/01/2009

אני בן 14 וחודש אני שוקל 55 אני מטר 81 אני במכון כושר מתאמן ABC

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמה זמן אתה מתאמן?

שי אלנקרי
    27/01/2009

כמה וותק של אימונים יש לך? בגדול קצב ההתפחות בכל שרירי משתנה מאחד לאחד והרבה תלוי בגנטיקה, יחד עם תזונה נכונה ופעילות עקבית ניתן לראות תוצאות גם אחרי חודש -חודשיים, תלוי למה אתה קורא תוצאות ...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו