אימון פעמיים ביום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אימון פעמיים ביום
    יולה
    27/01/2009

היי, עד כמה אפקטיבי אימון פעמיים ביום: בבוקר - שעה על אופני כושר בערב - שעה על אופני כושר+20 דק משקולות ומכשירים האם זה יותר מדי? המטרה היא ירידה במשקל ושיפור הכושר הגופני. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אימון פעמיים ביום

הוספת תגובה

• יעלה הי

ענת פלדמן
    27/01/2009

היי קשובה לגוף שלך מיחד, ועשי הכל "במידה" מאידך. את יודעת מה נכון בשבילך, מתי את מתעייפת, מתי כואב, מתי את יכולה להמשיך, והיי עם יד על הדופק. יחד עם זאת לא מומלץ להגזים, זה יכול ליצור עומס יתר.
    הרעיון הוא לרדת במשקל, להיות בכושר, ובנוסף גם לשמור על התוצאות. כדאי לעשות זאת כתהליך ובהדרגה, לאמץ אורח חיים שכזה לכמה שיותר זמן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד משהו

אהרון
    27/01/2009

זה לא יותר מדי בתנאים שענת ציינה. המינון נכון וגם החלוקה לפעמיים ביום מזרזת את קצב חילוף החומרים. מומלץ לגוון: פעם אופניים ופעם הליכה\ריצה ואם תוכלי לשחות זה מצויין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובות

יולה
    28/01/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת לגבי התזונה

יולה
    28/01/2009

ובהנחה שאני מתאמנת פעם ביום (לפחות בשלב זה. סביר שבהמשך אשלב פעם נוספת ביום) במשך שעה וחצי (שעה אופניים ועוד חצי שעה של משקולות וחיזוק), איזו תזונה יכולה להתאים לי כדי לרדת במשקל? כמה נתונים לגביי: בת 28, גובה 170, משקל נוכחי 70.5 ק"ג. היעד: 60 ק"ג. תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נתונים טובים

אהרון
    28/01/2009

עם הנתונים שלך ופעמיים ביום אירובי, הורדת 10 ק"ג מציאותית בהחלט עם תפריט מאוזן מוגבר חלבון של 1400 קק"ל. אימוני הכוח לא תורמים במידה מהותית להרזיה אבל חיוניים לצורך ריסון איבוד השרירים הבלתי נמנע בהרזיה המבוקשת.
    אני מציע לך להכנס לאתר של ענת, שם תמצאי דוגמאות של תפריטים וגם מידע מעניין נוסף.
    ענת גם תשמח ליעץ לך בפורום לגבי הרכב התפריט לפני ואחרי הפעילות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה אהרון

ענת פלדמן
    28/01/2009

כשאת מכוונת לכ 1400 קלוריות ביום ונצמדת לתפריט (אפשר ורצוי לגוון תוך שמירה על המסגרת הקלורית) את תראי ירידה של כחצי קילו בשבוע. (אולי יותר בהתחלה )
    כושר לחוד ותזונה לחוד. בימים שאת עושה ספורט את תורמת (בנוסף לכל היתרונות של הכושר ולמה שאהרון ציין מבחינת שימור מסת השריר) למאזן הקלורי השלילי. רצוי שלא לפצות בימים אילו באוכל ועדיין לשמור על התזונה.
    הישקלי פעם בשבוע,
    אנחנו פה לשאלות נוספות, תמיכה ואוזן קשבת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ושוב - תודה על התשובות. עזרתם לי:-)

יולה
    29/01/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יעלה

שי אלנקרי
    29/01/2009

הי יעלה,
    מנסיון שלי ומעדות של שנים עם לקוחות שניסו לרדת במשקל, הרעיון מאחורי להתאמן פעמיים ביום נובע מרצון עז לרדת במשקל ומהר.עד כאן אני חושב שאני צודק גם לגבייך, קצב הירידה במשקל שלך יהיה לדעתי יפה בחודש חודשיים הראשונים אבל התחושה אצל מרבית האנשים שמתייחסים לתהליך ב-over motivation (מוטיבציית יתר) אפילו אם יורדים במשקל היא תחושה של לא בא יותר להתאמן ונמאס לראות את חדר הכושר,אופניים,מסלול ריצה ואפילו את מזרון הכושר. החוכמה כפי שענת ציינה היא להפוך את זה לאורח חיים, למשהו שתרצי תמיד לעשות לא רק בשביל לרדת במשקל אלה גם בכדי לשפר את איכות החיים. בשביל להתמיד בזה לאורך השנים כדי שתחתכי מעט את כמות האימונים ל-3 עד 4 פעמים בשבוע בשלב זה כשעה בכל פעם. אני לא מכיר הרבה אנשים (למעט ספורטאים ומאמני כושר) שמתאמנים פעמיים ביום .שיהיה בצלחה בתהליך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ככלל אתה צודק, אבל יש דבר כזה.

אהרון
    29/01/2009

אני לא מאמן וגם לא ספוארטאי השגי. אני גם מבוגר מהבחורה שנראית לי רצינית ונחושה. למרות זאת כבר למעלה מ 10 שנים אני מתאמן פעמיים ביום: 5:30 - 7:30 בבוקר שחיה ובערב עוד 60 דקות של פעילויות מגוונות: חדר כושר, ריצה (גם משתתף במירוצי ערים של 10 ק"מ), פילאטיס, ריקוד אירובי ועוד. זה עזר לי להוריד 40 ק"ג, להוריד פלאים את השומנים בדם, הסוכר, לחץ הדם 100-60), דופק המנוחה שלי 50. כל זה ללא ספירת קלוריות ותסכולים, רק הקפדה על תזונה נכונה. אמנם זה לא מתאים לכל אחד, עיניין של סדר עדיפויות וכוח רצון מברזל. אפשר גם אחרת, עובדה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרשה להוריד את הכובע בפנייך

שי אלנקרי
    29/01/2009

ראשית עליי לברך אותך על ההתמדה, הנחישות והפעילות הגופנית אותה אתה מבצע. כפי שאמרתי : אני לא מכיר הרבה אנשים שעושים זאת (הנה הכרתי אחד נוסף..) אבל הנסיון שלי באימון עם מאות מתאמנים לאורך השנים הוביל אותי למסקנה אחת :"עודף המוטיבציה של אנשים בתחילת דרכם היא זו שגורמת להם להפסיק" אנשים ההופכים את חיי הספורט למשהו אובססיבי בין לילה לא מחזיקים מעמד לאורך השנים-זו עובדה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו