למה התכוון המשורר....

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למה התכוון המשורר....
    Kיאת
    27/01/2009

הקפדה על 'בטן אסופה' קמעה ביומיום יכולה לסייע לבטן לחזור לעצמה, משום שפעולה כזו גורמת לשרירי הבטן להתקצר ולהתחזק בהדרגה, עד שבסופו של דבר הם מסוגלים לתפקד שוב כראוי, כשרירים יציבתיים וכמגינים על הגב". מדובר על החזרת בטן לאחר לידה... האם מדובר פשוט בלהכניס את הבטן וככה להשאר רב היום??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    למה התכוון המשורר....

הוספת תגובה

• כן

ענת פלדמן
    27/01/2009

זה נכון. אני מוסיפה כשכאת במודעות ליציבה שלך ולבטן האסופה בסופו של דבר זה הופך לטבע שני ואת משפרת את היציבה, מחזקת את הבטן מתוך מודעות ואחריות לגופך. אני בעד תרגילים נוספים: חיזוק ומתיחות אבל לשאלתך התשובה חיובית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אה ברור..

Kיאת
    27/01/2009

אני עושהבנוסף כפיפות. אבל מה זה מתיחות לבטן??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התכוונתי מתיחות באופן כללי אבל גם ל

ענת פלדמן
    27/01/2009

בטן. שכבי על הגב, ידיים מתוחות מעל הראש, הרגליים ישרות ומתוחות קדימה והכניסי את הבטן. את יוצרת מעט הקשתה בגב אבל מותחת יופי את הבטן. מומלץ אחרי כפיפות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו