מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלההי27/01/2009
האם אחרי אימון פילאטיס קשה חצי שעה+ריצה מהירה 40 דקות מספיק לאכול אחר כך 2 לחם קל חביתה בלי שמן ו4 כפות גבינה לבנה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני מניחה
ענת פלדמן27/01/2009שהמטרה שלך היא לא להיות בהכרח "מיס שריר 2009 " :)) אז התשובה היא כן. ולשתות מים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זתא אומרת?
הי28/01/2009לא הבנתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמטרה שלך, אני מניחה, היא חיטוב
ענת פלדמן28/01/2009ולא ניפוח של השרירים כמו בודיבילדרים, כמות החלבון והפחממה בהחלט מספיקים לטובת העניין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתעזרי ליי
הי28/01/2009כן אבל לא הבנתי למה כתבת את זה אולי כי חשבת שראני מההודעה הקודמת על מיס פיטנס ? בכל מקרה בת דודה שלי שהיא מועמדת לתחרות הזאת כתבה פה את ההודעה לפני זהה ... אז אולי חשבת שזאת אני ....כי זה נשמר מאותו כינוי במחשבב .. בכל מקרה אני ממש צריכה עזרה אני לא יודעת מה לעשותת אני .1.60 אני שוקלת 58 ואני בת 17 בקיץ עליתי 6 קילוו !!!!! שקלתי 54 לפנייי .. ועליתי ל60 בזמן האחרון התחלתי לשמור על תזונה נכונהה וטיפהה ספורט עד כמה שאני יכולהה וירדתי 2 קילו ומאז נתקעתיי אניי לא יודעתת בידיוק כמה לאכול ומההה אני עושה הליכות 3 4 פעמים בשהוע עם ריצותת ועכשיו אני התחלתי גם פילאטיססס חברה שלי גם עשתה דיאטה עם תפריט של 1200 קלוריותת ... אבל אני לא יודעת בידיוק מה לאכול בבוקר אני אוכלת קורנפלקס של תלמה ללא סוכר עם חלבב בבצפר אני אוכלת במבה קטנהה בצהורים ארוחה מבושלת פסטה נגיד עם בשרר אחר כך תמיד יוצא לי לנשנש שוקולדד ובערב אני אוכלת שתי לחם פרוס עם גבינות וביצהה ובלילה אני אוכלת 2 פירות בערך אני יודעת שזה מלאא ממתקים אך איזה תצפריט את ממליצמה לי לעשותת ????? נמאס ליייייייייייי :( הבגדים לא עולים עלי ..!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחלילה
ענת פלדמן28/01/2009אני מתייחסת לכל שאלה בפני עצמה, לא חשבתי שאת זו היא, וזה גם לא היה ציני. זה ממש במקרה (והרי אין מקריות) . נחמד.
ולשאלתך:
בואי נתחיל, וקודם כל ברגוע... כי זה תהליך שמצריך סבלנות, התמדה וגם אם יש נפילונת, ממשיכים כרגיל.
מה כן:
בוקר, 10, צהרים, ביניים, ערב. כל יום ירקות טריים, כל יום שתי מנות פרי. לשתות רק מים.
מה לא?
במבה, אפשר לוותר. קחי תפוח במקום.
שוקולדים, אפשר שתי קוביות לפני או אחרי האוכל. וזהו.
ארוחת לילה אפשר לוותר, שלבי את הפירות במשך היום, אם את רעבה בלילה אפשר יוגורט.
אני מכוונת אותך לאתר שלי, יש שם כמה דוגמאות למה לאכול ומתי, ואני כאן לשאלות נוספות כמובן.
המשיכי עם הספורט, אבל ספורט לחוד ותזונה לחוד וברגע שתעשי את השינוי עם האוכל תראי תוצאות. מבטיחה.
כווני לכחצי קילו בשבוע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה...
הי28/01/2009תודהה על העזרהה! אני פשוט כל כך רוצה להרזותת:(( אני צרכה את עזרתך פחות או יותר לתפריט טוב... אני מרגישה כל כך רע שעליתי וזה מסתכל אותי במיוחד שעוד מעט קיץ אז אני רוצה להוריד קצת את יכולה לכוון אותי קצת לתפריט יותר נמסודר? וכמה כפיפות בטן לעשות כל יום ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני באמת ממליצה לך
ענת פלדמן28/01/2009להיכנס לאתר שלי ולראות מה מסתדר לך ומשם נמשיך. את יכולה לעשות פעילות אירובית כל יום ופעילות אנאירובית יום כן-יום לא. לא רק בטן :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך עכשיו
הי28/01/2009נכנסתי והאתר ממש מדהים האמת שפחות התיחסתי לתפריט היה שם דברים הרבה יותר מענינים ששמחתי לקרורא אותםם!! אבל מצאתי גם באיזה אתר אינטרנט תפריט תגידי לי איך הוא בשילוב ספורט יום יומי של ריצה קלה ולפעמים פילאטיס אני יעשה(3 פעמים בשבועע) בבוקר כוס חלב ושתי לחם קל עם מריחה דקה של גבינה נגיד.. בבצפר לקחת פרי בצהורים חזה עוף+תפוח אדמה בינוני+ירקות וכפית שמן זית בסלט ביינים:פרי ויוגורט בערב:2 לחם קל עם טונה ו100 גרם קוטג' 3 אחוזז..ו3 אגוזי מלך וירקות איךך ? :))))))))))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקודם כל - תודה :))
ענת פלדמן28/01/2009התפריט מצויין ! ספרי איך את מתקדמת ושוב.. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)