מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הכנה לקיץ 09בני28/01/2009
שלום ענת ושי הנני מתאמן כבר מספר שנים יש לי גוף בנוי היטב אך לא ממש מספק אותי... מבלי לספר לכם את תכנית האימונים שלי מה אתם ממליצים (אשמח אם תענו לי שניכם בנפרד) מבחינת כמות הסטים והחזרות והתרגילים והמנוחה לכל שריר ושריר(כתפיים,חזה{כלל הסיבים-עליון אמצע תחתון}יד קדמית יד אחורית וכמובן בטן) על מנת להגיע לחיטוב יפה של הגוף מבלי להתנפח יותר מידי(יש כבר מספיק נפח) תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי
ענת פלדמן28/01/2009אני מתייחסת לחלק של "לא ממש מספק אותי". זה לגיטימי, אבל כדאי לקחת בחשבון שני דברים: 1. גנטיקה. לא תמיד יש לנו אפשרות מבחינת הגנים להידמות לאידאל זה או אחר. 2. הפן המנטלי של לאהוב ולקבל את עצמינו כפי שאנחנו כאן ועכשיו, גם בתהליך.
ברור לי שזה לא מה שרצית לשמוע אבל היה חשוב לי לומר זאת.
מה שאתה מבקש הוא כוללני מפורט ולא הוגן (לשי ולי) במסגרת הפורום, עבודה שאנו עושים בהתנדבות ובתחושה של שליחות זה יקח המון זמן מסדר היום העמוס מאד מאד של שנינו. יחד עם זאת אנחנו בהחלט כאן בשביל לעזור.
אני מציעה שתרשום מה אתה עושה ותסמוך עלינו שנעשה את הפיין טיונינג על מנת לכוון אותך נכון יותר להשגת המטרות.
התזונה שלך גם משחקת תפקיד לא קטן.
רשום גם את הנתונים האישיים שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכנה לקיץ
שי אלנקרי28/01/2009שלום בני,
כפי שכבר ענת ציינה, כדאי שתרשום לנו קצת יותר בפירוט את תוכניתך הנוכחית בכדי שנוכל להביע חוות דעתנו עליה.
כמו כן יש לדעת שלכל תוכנית אימון שבה תבחר או שתקבל עלייך לשלב תזונה נכונה לצורך הורדת אחוזי שומן "וחיטוב הגוף".
תרשום קצת יותר פרטים בבקשה (גיל,משקל,משקל מטרה,אחוזי שומן,גובה,תכנית אימון)
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)