השמנה ביטנית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• השמנה ביטנית
    ליאל
    28/01/2009

אני בחורה מאוד רזה הבעיה שלי שהגוף שלי ממש נראה מצחיק רגלים וידים מאוד רזות ,אין לי ישבן כלל ופתאום בטן יוצאת וצדדים ממש אני יודעת שלא האדם בוחר איפה להשמין אך האם עדין אני יכולה לעשות עם זה משהו? שאלתי את אחד מהמאמנים בחדר הכושר והוא אמר לי שאם אני אפסיק לגמרי את כל האוכל שיש בו קלוריות ריקות הבטן תרד לחלוטין ,האם יש אמת בדבריו? בנוסף הגוף שלי לא מוצק בכלל ,ישבן מידלדל ,הכל כמעט רפוי ואני בסך הכל בת 21 אני מתאמנת עם חישוק כבד ומיוחד שמטרתו לעצב את הבטן ,האם זה נכון? אשמח לקבל עיצות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    השמנה ביטנית

הוספת תגובה

• ליאל הי

ענת פלדמן
    28/01/2009

אני מסכימה שתזונה נבונה משפיעה על אחוזי השומן בגוף, בשילוב עם פעילות אירובית (שממילא חשובה לבריאותך) ותרגילי כוח.
    החישוק הזה נשמע לי לא לענין בלשון המעטה, מסוכן לגב למשל.
    את יכולה לחטב את הגוף, יש תרגילי עיצוב לישבן, לבטן, למתניים, לזרועות. התמקדי בכל הגוף ולא רק בבטן. בשילוב עם תזונה נבונה את תראי שיפור ניכר, קחי בחשבון שזה לוקח זמן.
    האם את זקוקה לדוגמאות לתרגילים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה זה קלוריות ריקות?

Kיאת
    28/01/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קלוריות ריקות

שי אלנקרי
    28/01/2009

קלוריות ריקות=קלוריות ללא ערך תזונתי משמעותי, לדוגמא:
    סופגנייה,ביסלי,סוכריה על מקל,קוראסון והרשימה עוד ארוכה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו