עיצוב שריר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עיצוב שריר
    חן
    28/01/2009

אז ככה שמי חן, בן 16 אני התאמנתי בערך חודש לאחר מכן הפסקתי לתקופה של 5-6 שבועות ועכשיו חזרתי כבר חודש קבוע אני מרים משקלים די כבדים הבעיה שיש לי מבנה רחב 75 קילו 1.75 ויש לי בסביבות 18% שומן ככה שהשרירים לא כ''כ בולטים האם אני יכול להרים משקלים כבדים ועדיין לעצב את השריר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עיצוב שריר

הוספת תגובה

• הי חן

ענת פלדמן
    29/01/2009

1. איך אתה יודע שיש לך 18 אחוזי שומן?
    2. האם אתה אוכל נכון ?
    3. כל משקל שתרים יחזק אתה השריר ללא ספק אבל לא ימיס את רקמת השומן הנפרדת שנמצאת מעליו. לכן הזכרתי את ענין התזונה, גם הפעילות האירובית שלך תתרום לצורך העניין.
    4. כדאי לשפר את התזונה - גם על זה נוכל לדבר - לשלב פעלות אירובית שממילא חשובה לבריאותך, ולהמשיך בפעילות האנאירובית כמובן בעבודה מדוייקת וזהירה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקשר לשאלה הקודמת

חן שוב
    29/01/2009

ברור שאני לוקח בחשבון את התזונה אני ממעט מאוד לאכול ממתקים ודברים מטוגנים ואף אני עושה כ 3 פעמים בשבוע פעילות אירובית כדורסל וכו.. בקשר ל 18% שומן יש מכשיר בחדר כושר שבודק לא יודע עד כמה הוא אמין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן,

ענת פלדמן
    29/01/2009

מעולה לגבי האוכל. מד אחוזי השומן בחדר הכושר לא אמין במיוחד...
    בכל מקרה כיון שבעיקרון רק התחלת כדאי להמשיך בתזונה הנכונה, באימונים האירוביים ובתרגילי הכוח. מדידת היקפים תתן התקדמות יותר מדוייקת מאשר מד אחוזי השומן שעומד לרשותך. קח בחזבון שזה תהליך, נראה שאתה בדרך הנכונה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו