מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עיצוב שרירחן28/01/2009
אז ככה שמי חן, בן 16 אני התאמנתי בערך חודש לאחר מכן הפסקתי לתקופה של 5-6 שבועות ועכשיו חזרתי כבר חודש קבוע אני מרים משקלים די כבדים הבעיה שיש לי מבנה רחב 75 קילו 1.75 ויש לי בסביבות 18% שומן ככה שהשרירים לא כ''כ בולטים האם אני יכול להרים משקלים כבדים ועדיין לעצב את השריר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי חן
ענת פלדמן29/01/20091. איך אתה יודע שיש לך 18 אחוזי שומן?
2. האם אתה אוכל נכון ?
3. כל משקל שתרים יחזק אתה השריר ללא ספק אבל לא ימיס את רקמת השומן הנפרדת שנמצאת מעליו. לכן הזכרתי את ענין התזונה, גם הפעילות האירובית שלך תתרום לצורך העניין.
4. כדאי לשפר את התזונה - גם על זה נוכל לדבר - לשלב פעלות אירובית שממילא חשובה לבריאותך, ולהמשיך בפעילות האנאירובית כמובן בעבודה מדוייקת וזהירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשר לשאלה הקודמת
חן שוב29/01/2009ברור שאני לוקח בחשבון את התזונה אני ממעט מאוד לאכול ממתקים ודברים מטוגנים ואף אני עושה כ 3 פעמים בשבוע פעילות אירובית כדורסל וכו.. בקשר ל 18% שומן יש מכשיר בחדר כושר שבודק לא יודע עד כמה הוא אמין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן,
ענת פלדמן29/01/2009מעולה לגבי האוכל. מד אחוזי השומן בחדר הכושר לא אמין במיוחד...
בכל מקרה כיון שבעיקרון רק התחלת כדאי להמשיך בתזונה הנכונה, באימונים האירוביים ובתרגילי הכוח. מדידת היקפים תתן התקדמות יותר מדוייקת מאשר מד אחוזי השומן שעומד לרשותך. קח בחזבון שזה תהליך, נראה שאתה בדרך הנכונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)