מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהחסוי29/01/2009
שלום אני בן 16 מתאמן שנתיים וחצי בחדר כושר במשקולות למסה...הגובה שלי מטר 88 מבנה גוף רחב... לפני כחודש התחלתי לחטב את הגוף כדי שיראו ריבועים... אני עושה 4 אימונים בשבוע של כח ו 5 של אירובי אני עשיתי תפריט אבל אני לא בטוח שהוא טוב אני יגיד לך את הסדר יום שלי ואם תוכלי ליעעץ לי ולשפר זה יעזור לי נורא... ארוחת בוקר:2 פרוסות עם גבינת סקי +תה בניים :לחמנייה עם גבינה מלוחה +קופסאת ירקות לבית ספר אחרי שלוש שעות עוד לחמנייה... ארוחת צהריים מזינה:אורז עם קציצות חזה עוף תלוי אבל לרוב רק ארוחה טובה(עכשיו שאלה האם חשוב לשנות את האורז למשהו אחר כמו קינואה או אורז חיטה מלאה??) בניים פרי או יוגרוט ארוחת ערב :קופסאת טונה עם ירקות וביצה...אם את יכולה לשנות לי דברים שיתרמו לי יותר ודרך אגב אני מקווה שיש מספיק חלבונים בתפריט כדי לשמור על מסת שריר אשמח אם תעזרי לי תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי וסליחה
ענת פלדמן29/01/2009על האיחור בתשובה, לא שמתי לב... לא ציינת מה המשקל שלך.
בעיקרון התפריט נראה בסדר, כן את האורז הייתי מחליפה במלא, והקינואה היא יותר "חלבונית" אז שוה לשלב מידי פעם. אני פרו-קינואה :)) לחמניות : אפשר להחליף בפירות מידי פעם, וודאי שלחמניה מקמח מלא עדיפה (אם כי אני לא אחראית על הטעם. אין תחליף ללחמניה טריה רגילה.) בסה"כ זה בסדר. שאלתי לגבי המשקל לטובת כמות החלבונים אבל זה עדיין נראה מספיק. האם ראית באתר שלי את התפריט לבנים? יש שם כל מיני תחליפים ללחמניות שציינת מבחינת אופציות לארוחות ביניים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטעות שלי אני שוקל 82
חסוי29/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוענת עוד דבר
חסוי29/01/2009רק שתדעי שאת עזרת לי עוד בהרבה דברים לפני ואין לך מושג כמה אני ואני בטוח שעוד מלא אנשים מעריכים את מה שאת עושה אז ת-ו-ד-ה ר-ב-ה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהענת
חסוי29/01/2009אני אשמח אם תוכלי לעשות לי תפריט פחות או יותר כמו שראית מה אני אוכל אני מזכיר לך שאני מתאמן שנתיין +בחדר כושר אני הגעתי להרמת משקלים גבוהים מאוד משקל שלי 82 אני מטר 88 אני מקפיד מאוד מאוד על התפריט בזה את יכולה לסמוך עליי אני אוהב לעשות ספורט אני רץ פעמיים בשבוע ריצות ארוכות עושה 5 פעמים אירובי בחדר כושר 4 פעמים אימוני משקולות אבל בכל זאת אשמח אם תוכלי לנסות לעזור לי בתפריט ושוב תודה רבה רבה !!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה חמוד
ענת פלדמן29/01/2009התפריט שלך בנוי פחות או יותר בסדר, אני לא חושבת שהייתי משנה הרבה, רק הפניתי אותך לאתר שלי לעוד דוגמאות. אתה יכול גם לשלוח לי מייל אם זה יותר נוח לך ואשלח לך את התפריט השבועי לבנים. זה יכול לעזור ויקל עלי את הפירוט במסגרת הפורום.
תודות על הכל, העונג הוא שלי, אני שמחה לעזור. מעין נתינה "קוסמית" שמביאה הרבה סיפוק - אז באמת תודה.
אני חושבת שגם עמיתי לפורום (וכמובן אהרון היקר ) עושים עבודה מצויינת ותודה גם להם :))* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהענת.....שאלה
חסוי29/01/2009ענת אני קניתי פעם ראשונה קינואה של סוגת...לפי מה שאני יודע לקינואה יש המון חלבון ופחות פחממות אבל אין לאמא שלי מושג איך להכין את הדבר הזה...את יכולה לייעץ לי??ועוד דבר איך אני אדע את הכמות שאני אמור לקחת?? אשמח אם תעזרי לי שיהיה לך שבת שלום!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקינואה
ענת פלדמן29/01/2009מבשלים בדיוק כמו אורז, וזה ממש טעים, וגם אפילו אפשר לערבב את שניהם בעשייה. מכינים את זה ככוס קינואה על שתי כוסות מים (או חצי כוס קינואה חצי כוס אורז מלא על שתי כוסות מים) אפשר להוסיף ירקות מבושלים פנימה, עדשים, כיד הדמיון. אתה יכול לאכול אחכ שתי כוסות של תבשיל מוכן. ספר איך יצא !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהושוב תודה
חסוי29/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)