מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קוביות בטןטום29/01/2009
שלום אני בת 15 וחצי לאחרונה ירדתי רבות במשקל (כ-24 קילו) הייתי עושה כל מיני סוגי ספורט ספינינג ריצות פילאטיס עיצוב והרוב אירובי מדרגה ובעזרת דיאטנית של כללית בריאות. אני כיום שוקלת 48.3 קילו הבטן שלי שטוחה וחלקה אבל אני רוצה לפתח ריבועים בבטן. הרבה אנשים אמרו לי שכמה שאני יעשה כפיפות ותרגילים לעיצוב הבטן לא יהיה לי ריבועים כי אומרים שפעילות אירובית יותר עדיפה אני באמת עושה הרבה פעילות אירובי כל יום לפחות שעה ולא נהיה כלום! מה אפשר לעשות? והאם להמשיך לעשות את הפעילויות האלו או לעבור לפעילויות אחרות שיאפשרו לי לפתח מהר קוביות בבטן. תודה טום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקשר בין פעילות אירובית לקוביות
ענת פלדמן29/01/2009הי טום, את הורדת משמעותית את אחוזי השומן בגוף שלך וזה נפלא וברכות על המשקל החדש ועל הבריאות טפו טפו. מה שאמרו לך לגבי הקוביות בבטן הוא שעד שלא ירדו אחוזי השומן (בעזרת פעילות אירובית ותזונה נכונה ) לא יראו קוביות. וזה נכון. אבל זה לא שפעילות אירובית יוצרת קוביות. הקוביות הן התצורה של שרירי הבטן ואילו עובדים ומתפתחים רק מול התנגדות - כפיפות בטן למשל ותרגילי כוח לבטן.
מה שכדאי זה להתחיל לשלב תרגילים מסוג זה, במקביל להמשיך עם התזונה והאירובי(אל תגזימי ) עדכני אותנו בהמשך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)