היי ענת :)

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי ענת :)
    קסניה
    30/01/2009

אז קודם כל רציתי רק לומר לך שאני באמת נורא שמחה שאת פה, וראיתי כל מיני שאלות קודמות פה בפורום והתשובות כל כך אכפתיות ואת נותנת לפי דעתי את מלוא תשומת הלב שלך לכל שאלה ואני ממש שמחה שיש מישהי כמוך פה בפורום ובכלל. עיינתי גם בפורומים אחרים ורוב התשובות של המומחים בכלל לא מתקרבות לאכפתיות שלך שאת מעניקה פה!! תודהה :):) אז ככה, רציתי רק לעדכן אותך שבינתיים הולך לי מצוין עם התזונה, הספורט לא כל כך הולך לי, אתמול יצאתי לריצה, רצתי והלכתי לסירוגין כ45 דקות, אבל חזרתי הביתה תשושה ועייפה וישר הלכתי לישון. קניתי הביתה מדרגה, חבל קפיצה, משקולות של 2 קילו (אני רוצה להתחיל בקטן ואז לאט לאט להעלות את משקל המשקולות). עכשיו יש לי שאלה, אם אני עושה את האירובי של המדרגה והדלגית בבית, האם זה מספיק או שאני צריכה עדיין לצאת להליכות\אופניים\ריצה? יש לי עוד שאלה, אם אני רוצה טיפול אישי איתך, כמה זה יעלה לי? תודה רבה שוב שאת פה ותוד מראש על התשובות!! :) קסניה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי ענת :)

הוספת תגובה

• אגב יש לי עוד שאלה,

קסניה
    30/01/2009

אני שמה לב שתמיד מגיב פה מישהו בשם אהרון והוא לא נמצא בינכם המנהלים של הפורום. מיהו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ענת סליחה, עוד שאלה ^^

קסניה
    30/01/2009

האם אני יכולה להוריד במשקל בלי להיות בחדר כושר? תודה :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי מתוקה :))

ענת פלדמן
    30/01/2009

אענה על כל השאלות אחת אחת :
    1. את יכולה להוריד במשקל בלי חדר כושר, הנה את עושה את זה ממש יפה. אוכלת נכון וסליחה, אבל זה נשמע שגם בספורט את עושה חייל. הריצה היא מצויינת (זה שהלכת לישון אחכ אין בזה כל רע, להיפך, רק זכרי להבא לעשות מתיחות אם לא עשית ולשתות מספיק מים).
    2. אהרון היקר הוא מעין שופע של ידע, אכפתיות, סבלנות ומקצועיות. הוא בוחר שלא לחשוף את עצמו ואנחנו מכבדים את זה. האמיני לי שחיזרתי אחריו לא פעם לנהל כאן פורום ואני מחכה בסבלנות שזה עוד יקרה, שלא לדבר על עבודה משותפת בעתיד. אהרון, לתשומת ליבך...)
    3. בימים שאת עושה מדרגה אירובית את לא חייבת לרוץ. זכרי תמיד שהרעיון הוא למצוא לך שגרת אימונים נוחה ונעימה שתוכלי להתמיד בה ותהיה לך כטבע שני (מה שנקרא "הרגל"). וגם כמובן גוון. פעם כך ופעם אחרת. הקפידי על אימון מדרגה של לפחות 40 דק', עם מתיחות בסיום האימון בעיקר (לשריר התאומים. אם רק התחלת עם המדרגה יש לשריר הזה נטייה להיתפס כהוגן)
    4. אני עושה אימונים וטיפולים פרטניים, בקרוב אפתח קבוצות קטנות של עד 5 אנשים אצלי בסטודיו. אבל את גרה בחיפה, נכון?
    5. ושוב תודה על הכל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, יקירתי המתוקה

אהרון
    30/01/2009

ענת יש רק אחת, והיא שלנו! לא רק בפייס יש זכיות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יפה אמרת ומעט הגזמת אבל תודה :))

ענת פלדמן
    30/01/2009

זכינו בכל נפלאותך, קבל אהבה בחזרה !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה :)

קסניה
    30/01/2009

איך אני עושה מתיחות לשרירי התאומים? הכוונה לפוינט ופלקס? כן אני גרה בחיפה, אבל אולי נעבור עוד מעט לתל אביב, ככה שאם כן אני אשמור איתך על קשר יותר קרוב! :) אגב, שמתי לב שבאתר שלך כמעט כל מכתבי התודה שיש לך שם הם מארה"ב. גרת שם?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היינו שם שנתיים ושם

ענת פלדמן
    30/01/2009

פיתחתי את החברה שלי "קואצי'נג פור לייף". כשעזבתי הרבה כתבו ואז עלה הרעיון לשלב את זה באתר.
    מתיחות לתאומים מעולות הן לעמוד על מדרגה, לשים עקב רגל אחת "באויר" וללחוץ בעדינות את העקב למטה. להחזיק בשיא המתיחה 30 שניות. אם הזכרת פוינט ופלקס אז כשאת עושה פלקס ומחזיקה את האצבעות אליך את מותחת את התאומים.
    מחכה שתגיעי לאזור...
    :))

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו