בטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בטן
    יוני
    30/01/2009

שלום ענת. הרבה זמן לא רשמתי כאן הודעה ויש לי שאלה נוספת לגבי שרירי בטן. יש לי שרירים מפותחים אך בזמן האחרון אני מרגיש שהבטן לא כואבת כל כך אחרי אימון שמלפני כחודש היו לי אפילו התכווצויות שרירים יום אחרי בגלל התוכנית הזאת. יש לי תוכנית די ארוכה לבטן ואני לא רוצה להוסיף עוד מספר חזרות אני פשוט רוצה ליצור התנגדות יותר חזקה. לרשום לך את התוכנית בטן כדי שתוכלי לעזור לי? שבת שלום. יוני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בטן

הוספת תגובה

• זה הגיוני

ענת פלדמן
    30/01/2009

מאד מה שאתה מתאר, וזה סימן טוב. אני מסכימה לגבי העלאת ההתנגדות. כמה דברים:
    1. אתה יכול לרשום לי את התכנית ונחשוב איך להעלות את ההתנגדות
    2. האם אתה מכיר את הכתבה שלי על שרירי בטן לבנים? זה כוון טוב לשם הגוון.
    מחכה לשמוע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוכנית אימונים לבטן

יוני
    30/01/2009

ככה זה הולך: רגליים מתחת לישבן ולשכב על הגב: זיגזג 20 פעמים (כל פעם שרגל ימין למעלה זה אחד).10 כפיפות בטן. עוד סט זיגזג.10 כפיפות בטן. 20 רגליים חתירה (כל פעם שרגל ימין למעלה).10 כפיפות בטן. עוד סט רגליים חתירה.10 כפיפות בטן. 20 עליות של שתי רגליים ביחד.10 כפיפות בטן. עוד סט עליות.10 כפיפות בטן. עם הרגליים 10 סיבובים החוצה 10 סיבובים פנימה. 10 כפיפות בטן. עוד סט סיבובים החוצה ופנימה. 10 כפיפות בטן. שתי רגליים ביחד 10 סיבובים שמאלה 10 סיבובים ימינה. 10 כפיפות בטן. עוד סט רגליים ביחד ימינה ושמאלה. 10 כפיפות בטן. שתי רגליים ביחד בצורה של קשת 10 פעמים (לצד שמאל ובחזרה זה אחד). 10 כפיפות בטן. עוד סט קשת. 10 כפיפות בטן. להחזיק את הרגליים באוויר 30 שניות באוויר. 10 כפיפות בטן. עוד סט של החזקה לרגליים. 10 כפיפות בטן. בין כל סט ו10 כפיפות בטן יש 5-10 שניות מנוחה. ה10 כפיפות אני עושה ממש ממש לאט. אחרי זה: 60 כפיפות בטן רגיל 60 כפיפות בטן אלכסונים צד אחד ועוד 60 צד שני עם חמש שניות מנוחה בין כל סט. בסוף שכיבה סטטית (על קצות האצבעות והאמות) שלושה סטים של 30 שניות 40 שניות ו50 שניות עם חמש שניות מנוחה בין כל סט. זאת כל התוכנית זה לוקח לי בין 20-30 דקות לעשות את כל זה. אני מאוד מעוניין להגדיל את ההתנגדות מאשר להוסיף עוד חזרות לתוכנית הזאת ותאמיני לי שהיא לא כזאת ארוכה כמו שהיא ניראת:P. תודה רבה על הסבלנות לקרוא את כל זה שבת שלום:) יוני.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאפו על הפירוט !!

ענת פלדמן
    30/01/2009

אני מצרפת לך את תרגילי הבטן הבאים. בנוסף: אתה יושב עם ברכיים כפופות רגליים על הרצפה ומבצע ניעות לאחור בזוית של 45 מעלות. משקולת מונחת לך על החזה (ידיים אוחזות כמובן במשקולת). עבודה נפלאה מול התנגדות. את זה אפשר לקחת הלאה: להישאר למשל סטטית ב 45 מעלות ולהתחיל להרים ולהוריד את המשקולת, להעביר אותה מצד לצד (אלכסונים) . איך זה נראה לך?
    http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=7543&s=ענת%20פלדמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקשר לתרגילים

יוני
    31/01/2009

אני לא כל כך הבנתי את התרגילים. בכל מיקרה האם ישנם דרכים ליצור התנגדות בתרגילים שהצגתי לך בתוכנית אימונים שלי לבטן? תודה רבה. יוני.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שרירי בטן

עופר קיס
    31/01/2009

זהירות מעבודה חזקה על הבטן. תפקידה בעיקר לייצב. אם הגעת לרמה טובה וודא שאתה מבצע את התרגילים הנכונים ותעבור להשקיע בשרירים או מרכיבי כושר אחרים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לעופר

יוני
    31/01/2009

אני לא עובר בחדר כושר. אני רץ, קופץ בחבל, ושוחה. אני עובד עם משקל גוף על ידיים (מתח, מקבילים, שכיבות סמיכה). תודה רבה. יוני.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו