מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ....:)הי30/01/2009
אחרי ריצה מה עדיף לאכול בננה וחצי קופסת קוטג' או שתי לחם קל וחצי קופסת קוטג'? השאלה היא פה לגבי ספיגת הפחממות איזה פחממה יותר עדיפה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חכמה
ענת פלדמן30/01/2009אני הולכת איתך לפי הספר של יאיר להב (זה ממש "לפי הספר"... :)) שם הוא מציין צריכה של 200-300 קלוריות עשירות בפחממות וכמות מתונה של חלבון כמו יוגורט ובננה או כוס מיץ תפוזים עם חטיף חלבוני. לספורטאים הוא ממליץ להקפיד בשעתיים הראשונות שלאחר האימון על צריכת גרם אחד של פחמימות לכל ק"ג ממשקל הגוף. מה שאני אוהבת בשאלה שלך זה את עניין הפחמימה. רוב הספורטאים מתמקדים בחלבון, שהוא חשוב, אך שולי ללא הפחמימה המשלימה לו. את מדברת על הבטחה של סינתיזת חלבון מחודשת לצורך התאוששות, אני חושבת שכל אחד מהשילובים שצינת עונה על קריטריון זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה .!
הי30/01/2009אוי אוי, אני פשוט מתה על התשובות שלך הכי מספקות שבעולם ! נהנהת מהפורום הזה מאוד ....!!!! כמובן שאני גם מבלשת חלבון אבל זה אימון ריצה קליל אז אין צורך בהעמסה כזו רצינית..שאני עושה לפעמים אימוני כוח בחדר כושר הארוחה שלי טיפה יותר רצינית אבל פה זה גם לקראת הלילה אז לא ממש בא לי להכביד... טוב אז נראה לי שאני פשוט יגוון :) ושאלתי בגלל שלחם מתפרק פשוט יותר לאט מפחממה של בננה שהיא עם סוכרים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנו, אז את במודעות שיא
ענת פלדמן30/01/2009וזה מעולה.
תודה גם על העזרה בתשובות לאחרים. :))* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהרון ומה אתה אומר ? :))
הי30/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת
אהרון30/01/2009למעשה אין לי מה להוסיף לתשובות של ענת, ומסתבר שגם את מבינה דבר או שנים. אבל בכ"ז, אם הארוחה העיקרית היא תוך שעתיים אפשר לוותר על החלבון שמימלא משך העיכולו והטמעתו ארוך למדי. אם המטרה העיקרית הרזיה, אפשר לוותר גם על הפחמימה כדי לא לעצור\לעקב את השריפה המוגברת של השומן אחרי האירובי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)