....:)

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ....:)
    הי
    30/01/2009

אחרי ריצה מה עדיף לאכול בננה וחצי קופסת קוטג' או שתי לחם קל וחצי קופסת קוטג'? השאלה היא פה לגבי ספיגת הפחממות איזה פחממה יותר עדיפה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ....:)

הוספת תגובה

• שאלה חכמה

ענת פלדמן
    30/01/2009

אני הולכת איתך לפי הספר של יאיר להב (זה ממש "לפי הספר"... :)) שם הוא מציין צריכה של 200-300 קלוריות עשירות בפחממות וכמות מתונה של חלבון כמו יוגורט ובננה או כוס מיץ תפוזים עם חטיף חלבוני. לספורטאים הוא ממליץ להקפיד בשעתיים הראשונות שלאחר האימון על צריכת גרם אחד של פחמימות לכל ק"ג ממשקל הגוף. מה שאני אוהבת בשאלה שלך זה את עניין הפחמימה. רוב הספורטאים מתמקדים בחלבון, שהוא חשוב, אך שולי ללא הפחמימה המשלימה לו. את מדברת על הבטחה של סינתיזת חלבון מחודשת לצורך התאוששות, אני חושבת שכל אחד מהשילובים שצינת עונה על קריטריון זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה .!

הי
    30/01/2009

אוי אוי, אני פשוט מתה על התשובות שלך הכי מספקות שבעולם ! נהנהת מהפורום הזה מאוד ....!!!! כמובן שאני גם מבלשת חלבון אבל זה אימון ריצה קליל אז אין צורך בהעמסה כזו רצינית..שאני עושה לפעמים אימוני כוח בחדר כושר הארוחה שלי טיפה יותר רצינית אבל פה זה גם לקראת הלילה אז לא ממש בא לי להכביד... טוב אז נראה לי שאני פשוט יגוון :) ושאלתי בגלל שלחם מתפרק פשוט יותר לאט מפחממה של בננה שהיא עם סוכרים...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נו, אז את במודעות שיא

ענת פלדמן
    30/01/2009

וזה מעולה.
    תודה גם על העזרה בתשובות לאחרים. :))

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אהרון ומה אתה אומר ? :))

הי
    30/01/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוספת

אהרון
    30/01/2009

למעשה אין לי מה להוסיף לתשובות של ענת, ומסתבר שגם את מבינה דבר או שנים. אבל בכ"ז, אם הארוחה העיקרית היא תוך שעתיים אפשר לוותר על החלבון שמימלא משך העיכולו והטמעתו ארוך למדי. אם המטרה העיקרית הרזיה, אפשר לוותר גם על הפחמימה כדי לא לעצור\לעקב את השריפה המוגברת של השומן אחרי האירובי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו