לאהרון וענת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאהרון וענת
    הי
    30/01/2009

צריכה התיעצות של שתיכם :) אני במשט דיי דיאטתי להורדת אחוז שומן כרגע אני שוקלת 53 גובה 1.65 אני מעונינת להוריד 2-3 אחוז שומן כרגע הוא עומד על 22 בערך לפעמים על 21 אני "במשטר" דיאטתי עכשיו..עם 4 אימוני אירובי בשבוע של 60 דקות ואימוני כוח 3 פעמים בשבוע בימי שישי אני מתפנקת לי במשהו מתוק המסתכם עד 600 קלוריות איך שהוא תמיד שאני מגיעה ליום שישי...אני כן שולטת בעצמי ! אבל מרשה יותר פה ושם אני מרגישה שזה ממש הורס לי בגלל שכיביכול פסיכלוגית זה 600 קלוריות ואז אפשר להתפנק...ואולי גם השליטה נעלמת אני לא אוכלת כפול מזה...אבל קצת יותר ויש מצב שזה הורס מה דעתכם אם אני יחלק את זה לשניים במשך השבוע את המנה של ה600 ל300,ו-300 בימי שלישי ושישי...שבהם אני כמובן שומרת על תזונה..(וגם בכל ימי השבוע) וגם עושה בימי האלה ספורט וככה יהיה לי יותר קל כי לדוגמא אני אוכלת שתי פסק זמן..ביום שישי... אז אני יודעת שיום שלישי זה רק פסק זמן אחד וזהו ! ובזה זה נגמר ואני ל אמחפשת מה לאכול בשאר הקלוריות ..ואולי החישוב לא נכון....... בקיצור. השאלה שלי האם זה ממש יפגע לי בתהליך אם זה יתחלק לשתי פעמים בשבוע 300 ו-300 ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לאהרון וענת

הוספת תגובה

• .

הי
    30/01/2009

הכוונה היא אם אני אוכלת ביום שישי פסק זמן ב300..אז נשר ל יעודף 300 שבו אני מחפשת משהו טעים לאכול ולפעמים זה יותר טיפה מגדר שליטה... אז אולי עדיף לי לחלק כבר למשהו שאני יודעת מראש שהוא 300 ו300 ובו אני יחלק אותו ככה זה נשמע כבר יותר ברור...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבנתי :)

ענת פלדמן
    30/01/2009

אני מציעה שתנסי את זה לשבוע-שבועיים הקרובים ותראי איך זה מסתדר לך. זה כל כך אישי, ויש כל כך הרבה ענין מנטלי מאחורי זה שרק את יודעת בעצם מה מתאים לך ומה פחות. נסי וספרי לנו?!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצטרף לעצה של ענת

אהרון
    31/01/2009

ניסוי וטעיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו