מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כושר גופני דורש קודם תכנון ולכן..ורטהיים מרק30/01/2009
פותח כאן ויכוח בפורום לאחר שנים של ניסיון בהדרכה בקורסים שונים הקשורים בתורת האימון והכושר גופני הגופני נתקלתי בתיאוריות ותיאורטיקנים נהדרים,נתקלתי ביודעי תרגילים נהדרים ושיודעים גם אנטומיה וגם פיזיולוגיה נהדר אך נתקלתי במעט מאוד שיודעים לבנות תכנית נכונה ויעילה אך הבעיה לא אצל אותם מדריכים יקרים ,ההכשרה אינה מספיק טובה בתחום התכנון כי נשוא שלומדים אותו שנים רבות לכן במידה ואתה מתאמן יקר לא רואה תכנית כוללת לתהליך דע כי יש בעיה אשמח לדיון בנושא ד"ר מרק ורטהיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלומות לד"ר !
ענת פלדמן30/01/2009למדתי אצלך תורת האימון לפני 13 שנה. נדמה לי שגם העברת שיעורי כדור-עף?! אני לא טועה, נכון? וגם אם כן אז ראשית ברוך הבא לפורום (הנפלא:)) שלנו, כבוד הוא לי.
אקח את הדיון שלך שלב נוסף קדימה ברשותך, כיון שאני מתעסקת גם בפן הנפשי שמאחורי כל תכנית אימון שהיא, חשיבות האימון המנטלי אם תרצה, כוחה של המחשבה, היכולת של המוח למקסם את יעילות האימון ובכלל כל עניין ה"גוף-נפש". לעניות דעתי זה מה שחסר בתכנית שאתה מכנה "כוללת" כיון שהיא לא ממש כוללת את כל מרכיבי האימון אלא רק את חלקם.
לאחרונה אני בקשר עם עדנה בוקשטיין, היא נותנת הרצאות בוינגייט, כתבה את הספר "פשוט ללכת", אישה משכמה ומעלה, ושטחתי בפניה את כל תחום עיסוקי, אף חידדתי את העובדה שזה בדיוק מה שחסר לי בלימודים עצמם, ושכמאמנת (גם כושר, גם נפש) ומטפלת בשיטת NLP אשמח להשלים את הנישה הזו אצל הסטודנטים. (שנות ניסיון כמרצה באונ' ת"א בתחום הפילוסופיה יהיו לי לעזר רב מן הסתם).
ככה נקודה למחשבה כתוספת לדיון שאתה מעלה.
שבת נפלאה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום למרק
עופר קיס31/01/2009מרק שלום.
זהו לא פורום לפתיחת ויכוחים בנושא, כיוון שה" מקצוענים " היחידים בפורום הם המנהלים.
אני אשמח באופן אישי אם תהפוך למנהל בפורום כך שתוכל לבנות למתעניינים תכניות יעילות ארוכות טווח.
בכבוד
עופר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא כל כך הבנתי את פשר תגובתך...
שי אלנקרי31/01/2009שלום מרק,
לא כל כך הבנתי את פשר העלאת הדיון ובמה הוא קשור..
נשמח אם תתמקד במשהו ספציפי שמפריע לך בפורום זה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)